Bugün Kimin Doğum Günü? (Özel Gün Kutlamaları)

Doğum günün kutlu olsun :confetti_ball::tada: @Agape

1 Beğeni

Peş peşe mesaj atınca bir şey yapıyordum ama unuttum şimdi onu. @Shakan @ohyespatates Öncelikle teşekkürler ama doğum tarihim birkaç ay önceydi. Yine de görünce düşünüp yazmanız beni sevindirdi. Lakin bugün benim foruma üye olduğum tarihin yıl dönümü. :smiley: Orada bir karışıklık var. Geçen gün ben de öylesine bakarken keşfetmiştim. :slight_smile:

Yani dostlar doğum günleri yan sekmede. :slight_smile:

Ama itiraf edeyim bi’ sevindim. :smiley: :relaxed::relaxed:

4 Beğeni

Yanında pastayı görünce konu aklıma geldi, doğum gününü kutlamamak olmaz dedim ama onu bile tutturamamışım :joy:

1 Beğeni

@Agape foruma katılma yıldönümünüz kutlu olsun :smile:

1 Beğeni

@Shakan vallahi ben mutlu oldum. Bir kez daha doğdum (ve yaşlandım ama orasını çok şaapmıyoruz şimdi) :smiley: Sene sonu artık inşallah yakalarsın diyelim. :smiley:

@BiblofilYouTube Teşekkür ederim. Cake Day partisi ne zaman yapıyorsunuz? Beni çağırmayı unutmayın. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bugün CNR da yapalım :smile:

CNR’da bit kadar kehveye geçen sefer 17.5 tl filan istemişlerdi baya söylenmiştim. Oradan su bile alınmaz. :rofl: O parayla kitap alırız. :smiley:

1 Beğeni

Vuuu o neymiş öyle. O zaman fuara uğramadan bankama uğrayıp Cake Day CNR kredisi çekmem gerekebilir. :slight_smile:

Benim hatırladığım kadarıyla TÜYAP pahalıydı ama CNR o kadar değildi yanılıyorum demek ki.

İkisi de çok pahalı ya. Vallahi yoldan iki simit, üç su filan almak lazım. :smiley: Ben çünkü bir noktadan sonra yığılışa geçiyorum. :smiley:

1 Beğeni

Mesajları görünce doğumgünü kutlama mesajı atacaktım. Değilse madem, o zaman foruma geliş yıldönümün kutlu olsun @Agape, forumun muzip ablası. :birthday:

1 Beğeni

@gozdenur19 Nice mutlu yaşların olsun. :heart_eyes::partying_face:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederimm :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::star_struck:
Kayıp rıhtımda birlikte yaşlanalım inşaAllah :rofl:

3 Beğeni

@AeroKnight-sama Emreciğim umarım bu yeni yaşında her şey gönlüne göre şekillenir. Nice yaşların olsun. :slight_smile:

1 Beğeni

@AeroKnight-sama doğum günün kutlu olsun :clown_face:

1 Beğeni

@Agape Çok teşekkür ederim. Umarım dilekleriniz hepimiz için her yaşımızda gerçek olur.

@Karahayalci Çok teşekkür ederim ^^.

Bu başlık gözümden kaçmış sanırım geçmiş doğum gününü kutlayamadığım forumdaşların doğum gününü kutluyorum ve özür diliyorum.

7 Beğeni

@AeroKnight-sama yarım saat ile kaçırmışım, ne kötü! Doğum günün kutlu olsun.

1 Beğeni

@JCDenton @Tansael Nice mutlu yaşlarınız olsun arkadaşlar. Doğum gününüz kutlu olsun. :blush:

6 Beğeni

:grin: Teşekkürler, @Agape.

Doğum günün kutlu olsun @JCDenton :grinning:

4 Beğeni

@JCDenton @Tansael

Doğum günleriniz kutlu olsun ^^

3 Beğeni