Doğum günün kutlu olsun @Agape
Peş peşe mesaj atınca bir şey yapıyordum ama unuttum şimdi onu. @Shakan @ohyespatates Öncelikle teşekkürler ama doğum tarihim birkaç ay önceydi. Yine de görünce düşünüp yazmanız beni sevindirdi. Lakin bugün benim foruma üye olduğum tarihin yıl dönümü. Orada bir karışıklık var. Geçen gün ben de öylesine bakarken keşfetmiştim.
Yani dostlar doğum günleri yan sekmede.
Ama itiraf edeyim bi’ sevindim.
Yanında pastayı görünce konu aklıma geldi, doğum gününü kutlamamak olmaz dedim ama onu bile tutturamamışım
@Shakan vallahi ben mutlu oldum. Bir kez daha doğdum (ve yaşlandım ama orasını çok şaapmıyoruz şimdi) Sene sonu artık inşallah yakalarsın diyelim.
@BiblofilYouTube Teşekkür ederim. Cake Day partisi ne zaman yapıyorsunuz? Beni çağırmayı unutmayın.
Bugün CNR da yapalım
CNR’da bit kadar kehveye geçen sefer 17.5 tl filan istemişlerdi baya söylenmiştim. Oradan su bile alınmaz. O parayla kitap alırız.
Vuuu o neymiş öyle. O zaman fuara uğramadan bankama uğrayıp Cake Day CNR kredisi çekmem gerekebilir.
Benim hatırladığım kadarıyla TÜYAP pahalıydı ama CNR o kadar değildi yanılıyorum demek ki.
İkisi de çok pahalı ya. Vallahi yoldan iki simit, üç su filan almak lazım. Ben çünkü bir noktadan sonra yığılışa geçiyorum.
Mesajları görünce doğumgünü kutlama mesajı atacaktım. Değilse madem, o zaman foruma geliş yıldönümün kutlu olsun @Agape, forumun muzip ablası.
Çok teşekkür ederimm
Kayıp rıhtımda birlikte yaşlanalım inşaAllah
@AeroKnight-sama Emreciğim umarım bu yeni yaşında her şey gönlüne göre şekillenir. Nice yaşların olsun.
@Agape Çok teşekkür ederim. Umarım dilekleriniz hepimiz için her yaşımızda gerçek olur.
@Karahayalci Çok teşekkür ederim ^^.
Bu başlık gözümden kaçmış sanırım geçmiş doğum gününü kutlayamadığım forumdaşların doğum gününü kutluyorum ve özür diliyorum.