Bullet Journal Hakkında

Ben kullanıyorum. Böyle bir konu olmadığını görünce açmak istedim.

Eğer fikirleriniz varsa yazın lütfen.

3 Beğeni

Peki bullet journal nedir?

1 Beğeni

(Önceden harf yanlışlarım için özür dilerim,Çünkü ben azerbaycanlıyim ve yanlış yaza biliyorum bazı zamnlar.Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim)Şimdi bazılarıniz söyler ki,bu "bullet journal"ın forumla ne ilgisi var?
Ben bi yola çikarak konuyu yaratdim.Şimdi forum bana göre kitap fikirlerini,filim vs paylasmak için.Bullet journalıda kendi kafamızda ki gibi oluştura biliyoruz.Kendi kapağını kendimiz yapa biliceyimiz yada tam farklı bi defterde yapa biliyoruz.Ben bullet i kitab alışkanlığımı geliştirmek için,işlerimi planlı yapmakniçin kullanıyorum ve her ayda bi tema yaparak hem resim beceriklerimi hemde hayel güçümü geliştiriyorum.Siz nasįl kullanıyor sunuz?

1 Beğeni
1 Beğeni

Arkadaşım yapıyor. Eğlenceli bir şeye benziyor ama ben günlük tutan ve eskiz defterinde çizim çalışan biri olarak aynı aktiviteyi yapıyormuşum gibi hissediyorum :smiley: . Belki ileride yaparım.

3 Beğeni

Dünyanın en sıkıcı ofislerinden birinde çalışırken, iş takibi amacıyla hazırlamaya başlamıştım. Bir süre sonra telefonla konuşurken ya da ofis içi boş vakitlerimde oyalanmak için gerçekten güzel bir uğraş olmuştu ve işimi de epey kolaylaştırmıştı.

Öğrenciler ve çalışanlar için faydalı olabiliyor hakikaten, hazır almak yerine kendi zevkinize göre yapabilirsiniz :slight_smile:

3 Beğeni