Çağdaş Vampir Rüyası

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Çağdaş Vampir Rüyası – Aylık Öykü Seçkisi

image

Kasedeki şeker bitmiş yeni fark ettim. Uzun zamandır bu eve şeker kullanan biri girmedi. Şekeri bitiren zatı da yakinen tanımama rağmen artık hayatımdan tamamen çıktığı gerçeğini ancak algılayabiliyorum. Şeker kullanmayanlara özgü o tatlı sert egonun dibini sıyırmaktır bu biliyorum. Fakat söylemeden edemeyeceğim, benim ihtiyacım olmayan bir şeyin yerini doldurmaya gerek yok. Otuz altımda üç beyazdan… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Çok iyi bir “Modern Vampir” uyarlaması olmuş. Özellikle samimi ve içten üslubunuza BAYILDIM!
Üç beyaz… İki köklü vampir ailesi ve küslükleri… Hahahahaha çok iyiydi!

Bu arada ne kadar reklam yapmak istemesem de seçkide pek yorum alamıyoruz😔 “Beş Parasızdım ve Kadın Çok Güzeldi” adlı öyküme bakarsanız çok sevinirim.

Gelecek ay seçkideki öykünüzü merakla bekliyorum…

1 Beğeni

Konuştuklarımızdan sonra beklediğimden çok daha farklı bir hikayeyle karşılaştığım için şaşırdım ama çok akıcıydı. Severek ve meraklanarak okudum. Hani dedin ya bana yargı dağıttım hikayelerime geri mi dönsem artık :slight_smile: sen zaten o işten hiç tamamen kopmamışsın ki kuzum. Günümüz toplumuna, bakış açılarına, aile ve kadına pek güzel dokunuşlarda bulunmuşsun. Çok tatlı modern bir vampir öyküsü olmuş. Kalemine sağlık. Umuyorum bir gün bende yazabileceğim :grin:

1 Beğeni

Merhabalar,

Çokça teşekkür ederim. Üç beyazı bırakmakla başlayan bir yolun kan sevdasına düşmesi komik gelmişti, okura da geçtiyse ne mutlu bana. En kısa zamanda öykünüzü okumaya çalışacağım.

İlhamla kalmanız dileğiyle!

Merhabalar cağnım!

Yargı dağıtma mevzusunu kapatamıyorum sanırım. Yazdığım her şeyde bir adalet arayışı var ama dönemin etkisi midir benden kaynaklı mıdır bilemiyorum gerçekten. Belki biraz kısmak gerekiyor ama diğer türlü eğlenemeyeceğim gibi de hissediyorum. Çatışmayı nereden başlattığımı sürekli kaybediyorum sanırım. Seçkiye davet her zaman mevcut biliyorsun kalemini heyecanla bekliyor olacağım!

Yazma gücümüz daim olsun!

1 Beğeni

Sevgili Ezgi

Eline sağlık. Ne kadar umut dolu bitmiş öykün. Umarım vampirler dünyasında gerçekleşen adalet, gerçek dünyaya da yayılır.

Sevgiler
Müge

1 Beğeni

Merhabalar Müge,

Az biraz hain bir umudu yankıladım ama olsun. Gerçek dünyada adalete denk gelmek tek boynuzlu at görmekten zor gibi gelse de hayal kurmaya devam. Çokça teşekkür ederim vakit ayırdığın için.

İlhamla kal!

1 Beğeni

Merhaba @zencefilos,

Finali silinip önümüzdeki ay hapishane temasında da kullanılabilirmiş öykü.
Adalet ve pozitif ayrımcılık temalarını özellikle iki tarafı da eleştirerek özgün vermişsin. Ancak beni daha ziyade anlatıcı etkiledi. Çok doğal buldum onu; “ha herkes vampir ha herkes insan, dertler bir, tepkiler karaktere göre değişir” konseptini hissettirişini beğendim anlatıcının.

Eline sağlık.

1 Beğeni

Merhabalar,

Hapishane teması için de keyifli giderdi sahiden. Beştaş ve Mikser’in bitmeyen çilesi eğlenceli olabilirmiş. Ama onun için yeni bir şey yazdım. Fazla haşin olduğu için üzerinde oynamak gerekecek elbet. Kurgu tek bir akışta gidecekti ama Mikser cezasız kalsa rahat etmezdim. Anlatıcıyı beğenmene çok sevindim ben de çok sevdim kendisini, içimizden biri gibiydi.

Çokça teşekkür ederim vakit ayırdığın için gelecek seçkilerde görüşmek dileğiyle.

İlhamın bol olsun!

1 Beğeni