Can Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Yayınevi ile iletişime geçen biri olursa Valerio Massimo Manfredi’nin 3 kitaplık Büyük İskender serisinin yeniden basılıp basılmayacağını sorabilirse çok sevinirirm. Ben cevap alamadım.

Düzenleme : Şimdilik yayın programlarında yokmuş.

1 Beğeni

Bende o serinin tekrar çıkmasını istiyorum.

Böyle bişey olmuş.

2 Beğeni

Fenalık geldi Trendeki Yabancı ayraçlarından. Ayracın bir yüzüne çay çorba reklamı almaktan farksız.

Primo Levi’nin tüm kitaplarını yayınlamalarını istiyorum.

Dünyada çok sevilen bir yazarın Türkiye’de isminin bilinmemesi tam da bize yakışır bir durum…Bu durumu düzeltebiliecek tek yayınevi tabi ki Can.