Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.
Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.
Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.
Yayınevi ile iletişime geçen biri olursa Valerio Massimo Manfredi’nin 3 kitaplık Büyük İskender serisinin yeniden basılıp basılmayacağını sorabilirse çok sevinirirm. Ben cevap alamadım.
Bir ara CAN şöyle güzel baskılar yapmıştı. İvory kağıt, bez cilt, şömiz… Devamı gelir diye ummuştuk ama bir ekonomistin dediği gibi faiz sebep enflasyon sonuç olunca devamı gelmedi.
Benim de en sevdiğim serilerden biridir. Tüm kitaplar bende de var. Dönemin en çok satan kitaplarından oluştuğu söylendiğini hatırlıyorum. En son Sartre Bulantı için söylentiler vardı. Maalesef devamı gelmedi. Şimdi devam etseler yeni kitap Intermezzo mu olacak diye düşünceler içinde buluyorum.
Can yayınlarının ünvanı "Can Sanat… " gibi bir şey olması lazım, diğeri de muhtemelen şahıs şirketi “Adil Ali Atalay” ünvan olarak bu ismin önünde Can kullanıyordur.
Bu şirket ünvan meselerinde birebir aynı ünvan olmadıkça sorun olmuyor.
Örneğin Alper turizm bakkal lltd şti ile Alper inşaat halı saha ltd şti… Bir sorun olmuyor, kullanılabiliyor.
Muhtemelen o yıllarda marka tescil olayıda yoktu. Marka diye düşünsek.
Marka olarak Can’ı Can Sanat kullanıyor gibi sanki, Adil Ali Atalay da Can Adil Ali Atalay olarak marka kullanıyor gibi sanki.
Tahmin yapıyorum tabi, ticari sicil kayıtlarına baksak anlarız da, kim uğraşacak şimdi.