Carmen'in Ziyaretçisi

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Carmen’in Ziyaretçisi – Aylık Öykü Seçkisi

image

Bayan Carmen ayın ilk haftasının telaşıyla, evin her köşesine menekşe suyu döküp adaçayı tütsüsü yakıyordu. Yıllardır bozulmayan gelenek için yalnız yaşadığı bu eski ev tertemiz olmalıydı. Ah temiz dediysem ruhani temizlikten bahsediyorum. Çünkü Carmen fazla dağınık ve pasaklı bir kadındı. İnsan bu kadar pasağın içinde nasıl bu kadar güzel olduğuna hayret ederdi. Her kim onun… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Merhabalar.

Hikayeniz özgün, tahrik edici ve farklı. Masalsı teması altında Freudyen anlamlar içeriyor. Bunu takdir etim. Eğlenceli, döngüsel bir weird fiction örneği yaratmışsınız.

Ancak, hikayenin kurgusu oldukça çarpıcı ve özgün olsa da, bazı okuyucular için aşırı fantastik unsurların ve tuhaf detayların anlamını anlamakta zorlanabilecekleri bir noktaya gelebilir. Özellikle, peygamber devesi ve iki başlı sürüngen gibi karakterlerin ve olayların açıklanması eksik kalıyor gibi görünüyor. Bu durum, hikayenin bazı okuyucular için tamamen soyut bir deneyim olmasına neden olabilir.

Hikayenin sonu, oldukça duygusal bir dönüşle tamamlanıyor. Carmen’in, kocasının yokluğunu kabullenmesi ve doğaya teslim olması, hikayenin temalarını güçlendiriyor ve okuyucuya derin bir etki bırakıyor. Ancak, bazı okuyucular için bu sonun beklenmedik olabileceği ve daha fazla açıklama gerektirebileceği bir nokta olabilir.

Genel olarak, bu hikaye cesur ve yaratıcı bir yaklaşımla aşk, fedakarlık ve doğaüstü unsurları ele alıyor. Ancak, bazı okuyucular için anlatım tarzı ve fantastik detayların eksikliği, hikayenin tam olarak tatmin edici olmasını engelleyebilir. Diğer yandan, ben o okuyucular arasında değişim. Tarzınızdan memnun kaldım :blush:
Keşke daha uzun ve daha delice olsaydı da diyebilirim.

2 Beğeni

Merhaba, yorumunuz benim icin cok kıymetli, teşekkür ederim. Daha delice şeyler de yazan biriyim fakat burada Kayıp Rıhtım’ın sınırlarına uymaya çalışıyorum. Çünkü tüm okurlar çılgın şeylere olumlu bakmıyor. Bakış açınızı sevdim. Anlaşılmak çok güzel. Sadece şuna katılmıyorum; bir okur her şeyi anladıysa o eser boşuna yazılmıştır. Ben sevdiğim bir yazarı okurken defalarca araştırma yaparım, bilmediklerimi öğrenmek adına. Tıpkı bir yönetmenin filmin sonunda ben şurada şunu ifade etmek istedim demesi gibi saçma olurdu. Sizin gibi okurlar anlasın yeter aslında benim için. Herkes anlıyorsa bir problem vardır. :slight_smile: sevgilerimle :heart:

2 Beğeni

Delilik dolu öykülerinizi yayınladığınız blog, wattpad ortamı vs. varsa paylaşabilirsiniz bence. Bu tarz bana ilham verici geliyor.

2 Beğeni

Blog kullanmıyorum maalesef. Son çıkan kitabım sevdiğiniz tarzda. Belki bir ara incelersiniz. Instadan da takipleşebiliriz

2 Beğeni

En kısa zamanda kitabınızı edinmeye çalışacağım.

2 Beğeni