ÇEKİLİŞ: 3’lü DC ÇİZGİ ROMAN SETİ

2 Beğeni

Sosyal medyadaki çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak Kaptan? 65 kişi arasından bize vurmadı piyango belki 500 kişi arasından vurur. :smiley:

3 Beğeni

Hiç beklemiyordum kazanmayı sabah sabah günümü şenlendirdiniz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

4 Beğeni

Gece tüm platformlardaki çekiliş sonuçlarını açıkladık aslında. Kazananları burada olduğu gibi etiketleyerek paylaştık. Umarım denk gelmiştir forumdan birilerine :melting_face:

2 Beğeni

Volkan’da derin, sivil moderatör gibin bir şey :joy:

2 Beğeni

Şimdi şöyle garip bir durum yaşandı.

Instagram çekilişinde kazananlardan bize ulaşmayan oldukça fazla kişi oldu. Üstelik yedek talihliler arasından iletişime geçmeyenler de çıkınca elimizde toplam 8 adet boş kontenjan oluştu.

Biz de düşündük: “Bu hediyeleri en çok hak edenlerden biri de Kayıp Rıhtım Forum üyeleri.” dedik ve bu 8 seti forum üyelerimize ayırmaya karar verdik.

Ancak bu sefer rastgele isim seçmek yerine, şöyle bir şey yapacağız.

Bu mesajın ardından bana özel mesaj ile ulaşan ve aşağıdaki iki şartı sağlayan 8 forum üyemize 3’lü Çizgi Roman Seti hediye edeceğiz.

NOT: TÜM TALİHLİLER ULAŞTI.

Şartlarımız ise oldukça basit:

1. 1 Nisan 2026’dan önce Kayıp Rıhtım Forum’a üye olmuş olmak.
  2. Son 15 gün içinde Kayıp Rıhtım Forum’da en az bir mesaj paylaşmış olmak.

Bu iki şartı sağlayan ilk 8 arkadaşımız, 3’lü ÇİZGİ ROMAN SETİnin sahibi olacak.

Ama bitmedi! :tada:

9. sırada bize ulaşan ve yukarıdaki şartları sağlayan arkadaşımıza da, Fantastik Canavarlar çekilişinden boşa çıkan FANTASTİK CANAVARLAR – DUMBLEDORE’UN SIRLARI (Eksiksiz Senaryo) kitabını hediye edeceğiz. (Evet, orada da bize ulaşmayan bir talihli oldu. :sweat_smile:)

Mesajda İsim Soyisim, Telefon ve Adres bilgileri olsun yeterli.

Şimdiden herkese bol şans!

10 Beğeni

İlk kural tamam da

Buraya mesaj atmam 15 gün içinde mesaj atma hakkından sayılıyordur herhalde :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bu olayı ve günü unutmayıp forum üyeleri için Vaka-i Hayriye günü ilan edelim ve her seneidevriyesinde @W4YNE, forum üyelerinden 8 kişiye çizgi roman seti hediye etsin.

Oylamaya sunulup, oylama kabul edilmiştir.

Konu kilitli.. :slight_smile:

13 Beğeni

Altına imzamı attım :joy:

2 Beğeni

Kabul :raised_hand:t2: :smiley: (20 krktr)

3 Beğeni

Siz yeter ki çizgi roman okuyunuz ben 10 kitapta hediye ederim. :innocent::star_struck:

@J.S @Blackheart Size yok. Arkamdan Vaka-i Vakvakiye yaptınız :rofl:

6 Beğeni

Evet, tüm isimler ulaştı. Kafalarda soru işareti olmaması adına ulaşma sıralarına göre kazanan isimleri bir de buradan yazıyorum:

1. @W4YNE
  2. @Lorien_archers
  3. @J.S
  4. @Eglenceli_Dakikalar
  5. @Blackheart
  6. @justbookworld
  7. @azizhayri
  8. @atakangngor
  9. @asfgdjh (Fantastik Canavarlar Senaryo Kitabı)

Şimdiden tüm arkadaşlara bir kez daha iyi okumalar :krs:

13 Beğeni

Bu kazanan arkadaşlar bana teşekkür etmeli gerekli isyan ve mücadelem olmasa bugün kazanamayacaktınız :face_with_hand_over_mouth::rofl:

9 Beğeni

Çıkmasına çok sevindim.

Çok teşekkür ederim şimdiden

1000-1200 tane kitap var evimde ama tek bir tane çizgi roman yok umarım bu vesileyle ben de çizgi romana başlarım.

1 Beğeni

Bu yeni çizgi romanlarla eğlenceli dakikalar sizi bekliyor :face_with_hand_over_mouth::joy:

2 Beğeni

Wonder Woman Yeni Dünya serisinin Cilt 3’ü hediye sadece bu çekilişte. Diğer iki cildi edinmeli öyle okumalısınız.

1 Beğeni

Üçlü set halinde hediye. Tek bir tanesi değil.

1 Beğeni

Benim anladığım üçüncü cilt hediye. 3 cilt hediye denmemiş, cilt 3 denmiş.

1 Beğeni

Benim anladığım seride eksik olan ciltleri @W4YNE hediye edecekmiş.

4 Beğeni

@J.S set halinde verilecek yazıyor sadece tek cilt olsa tek kitap görseli olurdu.

@alper Kaptan yanlış yaptıysa ceremesini yine biz tayfalar çekeceğiz :rofl:

Belli ki çekilişi ben kendim yapacağım bu gidişle :blush:

2 Beğeni