Sosyal medyadaki çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak Kaptan? 65 kişi arasından bize vurmadı piyango belki 500 kişi arasından vurur. ![]()
Hiç beklemiyordum kazanmayı sabah sabah günümü şenlendirdiniz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Gece tüm platformlardaki çekiliş sonuçlarını açıkladık aslında. Kazananları burada olduğu gibi etiketleyerek paylaştık. Umarım denk gelmiştir forumdan birilerine ![]()
Volkan’da derin, sivil moderatör gibin bir şey ![]()
Şimdi şöyle garip bir durum yaşandı.
Instagram çekilişinde kazananlardan bize ulaşmayan oldukça fazla kişi oldu. Üstelik yedek talihliler arasından iletişime geçmeyenler de çıkınca elimizde toplam 8 adet boş kontenjan oluştu.
Biz de düşündük: “Bu hediyeleri en çok hak edenlerden biri de Kayıp Rıhtım Forum üyeleri.” dedik ve bu 8 seti forum üyelerimize ayırmaya karar verdik.
Ancak bu sefer rastgele isim seçmek yerine, şöyle bir şey yapacağız.
Bu mesajın ardından bana özel mesaj ile ulaşan ve aşağıdaki iki şartı sağlayan 8 forum üyemize 3’lü Çizgi Roman Seti hediye edeceğiz.
NOT: TÜM TALİHLİLER ULAŞTI.
Şartlarımız ise oldukça basit:
- 1 Nisan 2026’dan önce Kayıp Rıhtım Forum’a üye olmuş olmak.
- Son 15 gün içinde Kayıp Rıhtım Forum’da en az bir mesaj paylaşmış olmak.
Bu iki şartı sağlayan ilk 8 arkadaşımız, 3’lü ÇİZGİ ROMAN SETİnin sahibi olacak.
Ama bitmedi! ![]()
9. sırada bize ulaşan ve yukarıdaki şartları sağlayan arkadaşımıza da, Fantastik Canavarlar çekilişinden boşa çıkan FANTASTİK CANAVARLAR – DUMBLEDORE’UN SIRLARI (Eksiksiz Senaryo) kitabını hediye edeceğiz. (Evet, orada da bize ulaşmayan bir talihli oldu.
)
Mesajda İsim Soyisim, Telefon ve Adres bilgileri olsun yeterli.
Şimdiden herkese bol şans!
İlk kural tamam da
Buraya mesaj atmam 15 gün içinde mesaj atma hakkından sayılıyordur herhalde ![]()
![]()
Bu olayı ve günü unutmayıp forum üyeleri için Vaka-i Hayriye günü ilan edelim ve her seneidevriyesinde @W4YNE, forum üyelerinden 8 kişiye çizgi roman seti hediye etsin.
Oylamaya sunulup, oylama kabul edilmiştir.
Konu kilitli.. ![]()
Altına imzamı attım ![]()
Kabul
(20 krktr)
Siz yeter ki çizgi roman okuyunuz ben 10 kitapta hediye ederim. ![]()
![]()
@J.S @Blackheart Size yok. Arkamdan Vaka-i Vakvakiye yaptınız ![]()
Evet, tüm isimler ulaştı. Kafalarda soru işareti olmaması adına ulaşma sıralarına göre kazanan isimleri bir de buradan yazıyorum:
- @W4YNE
- @Lorien_archers
- @J.S
- @Eglenceli_Dakikalar
- @Blackheart
- @justbookworld
- @azizhayri
- @atakangngor
- @asfgdjh (Fantastik Canavarlar Senaryo Kitabı)
Şimdiden tüm arkadaşlara bir kez daha iyi okumalar ![]()
Bu kazanan arkadaşlar bana teşekkür etmeli gerekli isyan ve mücadelem olmasa bugün kazanamayacaktınız ![]()
![]()
Çıkmasına çok sevindim.
Çok teşekkür ederim şimdiden
1000-1200 tane kitap var evimde ama tek bir tane çizgi roman yok umarım bu vesileyle ben de çizgi romana başlarım.
Bu yeni çizgi romanlarla eğlenceli dakikalar sizi bekliyor ![]()
![]()
Wonder Woman Yeni Dünya serisinin Cilt 3’ü hediye sadece bu çekilişte. Diğer iki cildi edinmeli öyle okumalısınız.
Üçlü set halinde hediye. Tek bir tanesi değil.
Benim anladığım üçüncü cilt hediye. 3 cilt hediye denmemiş, cilt 3 denmiş.
Benim anladığım seride eksik olan ciltleri @W4YNE hediye edecekmiş.