ÇEKİLİŞ: 3’lü DC ÇİZGİ ROMAN SETİ

Emeği geçen herkese teşekkür ederim

1 Beğeni

3’lü set dediği görseldekiler dostum. Biri Çelik Adam mesela. Bilmiyorum anlarız gelince :sweat_smile:

2 Beğeni

Kaptan bana üçlü gönderecek o yüzden size tek gelse de olur :joy:

WW Yeni Dünya gelirse tek daha kötü ilk cildinin boyu büyük diğer iki cildine göre :pensive_face: Tekrar baskı da yapmadı kötü oldu.

3 Beğeni

Kaptan’a tekrar teşekkür ediyorum. Israrlı takip ve azmim ile kazandığım set elime ulaştı. :partying_face::face_with_hand_over_mouth:

Yalnız korumasız düz poşete koyup gönderilmiş ve kitapların köşeleri ufak da olsa hasar almış maalesef.

Son olarak tek kitap bekleyen arkadaşlarım üçlü seti görünce mutlu olacaksınız. :wink:

14 Beğeni

Bende kargo bekliyorum, keyifle oku :blush:

2 Beğeni

Benimkiler de geldi. Teşekkürler @magicalbronze :heart_hands:

12 Beğeni

Oo, çizgi romanlar gelmeye başlamış.

Demek ki…

Mutlak butlan yükleniyor 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃…⟳

Şaka bir yana, herkese iyi okumalar dilerim. :krs: Umarım henüz ulaşmayanların çizgi romanları da en kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim edilir. :yellow_heart:

10 Beğeni

Bana henüz gelmedi ama geleceğine eminim

3 Beğeni

Benimkiler de gelmiş.Emeği geçen herkese teşekkürler:)

6 Beğeni

Bu açıdan çeken olmamış. Ben de bu açıdan paylaşayım :joy:. Emeği geçen herkese ve instagramda çıkan çekiliş sonucunu takip etmeyen o mübarek 8 kişiye teşekkür ederim.

14 Beğeni

Benimkiler de geldi az önce. Teşekkür ederim herkese. :folded_hands:

7 Beğeni

Bugün elime ulaştı çizgi romanlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :hugs:

8 Beğeni

Benimkiler ben işteyken eve ulaşmış. Kayıp Rıhtım ve Yapı Kredi Kültür Yayınları sahiplerine teşekkür ederim.

6 Beğeni

Benimkiler de geldi bugün. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

5 Beğeni

Benimkiler de geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler :slight_smile:

7 Beğeni

J.S, Blackheart, W4YNE, azizhayri, Cathotic, Lorien_archers, BerkayBing, atakangngor, esce, herkese keyifle okumalar dilerim :waving_hand:

8 Beğeni

Teşekkür ederim @Ezheret Osman Bülent bey.

1 Beğeni

Kitapları almaya çok yakınım… kitaplarım geldi teşekkür ederim…

6 Beğeni

Benim kitaplarım gelmişti ama elime yeni ulaştı, çok teşekkür ederim.

11 Beğeni

Benimkiler de elime ulaştı fakat diğer evde olduğundan fotoğraflayamadım. Tekrardan çok teşekkür ederim.

5 Beğeni