Emeği geçen herkese teşekkür ederim
3’lü set dediği görseldekiler dostum. Biri Çelik Adam mesela. Bilmiyorum anlarız gelince ![]()
Kaptan bana üçlü gönderecek o yüzden size tek gelse de olur ![]()
WW Yeni Dünya gelirse tek daha kötü ilk cildinin boyu büyük diğer iki cildine göre
Tekrar baskı da yapmadı kötü oldu.
Kaptan’a tekrar teşekkür ediyorum. Israrlı takip ve azmim ile kazandığım set elime ulaştı. ![]()
![]()
Yalnız korumasız düz poşete koyup gönderilmiş ve kitapların köşeleri ufak da olsa hasar almış maalesef.
Son olarak tek kitap bekleyen arkadaşlarım üçlü seti görünce mutlu olacaksınız. ![]()
Bende kargo bekliyorum, keyifle oku ![]()
Benimkiler de geldi. Teşekkürler @magicalbronze ![]()
Oo, çizgi romanlar gelmeye başlamış.
Demek ki…
Mutlak butlan yükleniyor 𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃…⟳
Şaka bir yana, herkese iyi okumalar dilerim.
Umarım henüz ulaşmayanların çizgi romanları da en kısa sürede sorunsuz bir şekilde teslim edilir. ![]()
Bana henüz gelmedi ama geleceğine eminim
Benimkiler de gelmiş.Emeği geçen herkese teşekkürler:)
Bu açıdan çeken olmamış. Ben de bu açıdan paylaşayım
. Emeği geçen herkese ve instagramda çıkan çekiliş sonucunu takip etmeyen o mübarek 8 kişiye teşekkür ederim.
Benimkiler de geldi az önce. Teşekkür ederim herkese. ![]()
Bugün elime ulaştı çizgi romanlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ![]()
Benimkiler ben işteyken eve ulaşmış. Kayıp Rıhtım ve Yapı Kredi Kültür Yayınları sahiplerine teşekkür ederim.
Benimkiler de geldi bugün. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
J.S, Blackheart, W4YNE, azizhayri, Cathotic, Lorien_archers, BerkayBing, atakangngor, esce, herkese keyifle okumalar dilerim ![]()
Teşekkür ederim @Ezheret Osman Bülent bey.
Benimkiler de elime ulaştı fakat diğer evde olduğundan fotoğraflayamadım. Tekrardan çok teşekkür ederim.