Çekmeceler

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/cekmeceler/

image

Demek resmetmekte ısrarcınız. Baştan uyarmak zorundayım, çok tehlikeli olabilir. Kendinize deli ya da çılgın demeniz yüzleşmenizi kolaylaştırmaz. Attığınız her adımın geri dönülmez olduğunu bilin. Merakınızı gözlerinizden okuyabiliyorum. Kararlısınız. O halde burada bulunduğunuz sürenin tadını çıkarın. Sizden bu andan itibaren isteyeceğim tek şey, hiçbir şeye dokunmamanız. Hazır mısınız? Bekleyin ve sakin olun, birazdan gözleriniz parlak maviye… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Kaleminize sağlık.

Okuru iyice içine çeken ve ona bir sergideymiş hissini veren güzel bir öyküydü. Tek merak ettiğim şey ise anlatıcının Dali olup olmadığı? Sanki onun hayatından kesitler dinlemiş gibiydim.

1 Beğeni

Merhaba, Dali’nin aklındaki figür anlatıcı. Her sanatçı gibi Dali de eserinin içinde kendisini bulur ya da kendisinin içinde eserini. Yorumunuz için çok teşekkürler.

1 Beğeni

İlk başta standart bir psikanaliz tanımı gibi başlayıp, sonrasında değindiği konularla samimileşen bir eserdi. Ama finali, bence bu "deneme/tanımlama"yı tam bir öykü haline, hem de güzel bir öykü haline getirmiş.

Elinize sağlık…

Merhabalar,

Görece kısa ama içinde pek çok anlam barındıran bir öykü kaleme almışsınız. Kendini bir çırpıda okutuyor. Özellikle sonu pek hoşuma gitti. Kaleminize sağlık, sevgiler,

Merhaba; Yorumunuz için çok teşekkürler. Beğenmenize sevindim. Yeni öykülerde görüşmek üzere:)

1 Beğeni

Merhaba; Boyu kısa ama yükü ağır bir öykü yazmaktı amacım. Umarım hedefe ulaşabilmişimdir. Teşekkür ederim yorumunuza.

1 Beğeni

Merhaba,
Öykünün, sen-siz diliyle yazılmış olması ilk baştan okuru etkiliyor. Sonu da şaşırtıcı üstelik. Sonuna kadar merakla okudum.
Kaleminize sağlık. :slight_smile:

Merhaba; çok teşekkür ederim yorumunuza. Beğenmenize sevindim.

Merhaba @Nurdan_Atay😇
Oykunuzu tanıdık sularda yüzerek, kendi cekmecelerimi aralayarak okudum. Ama tüm tanıdık unsurlara ragmen öykü boyunca süregelen bir merak vardi. Lezzetli bı finalle, okuyucuyu doyurmus ve merakını gidermissiniz. Ellerinize sağlık🙏 Nice güzel oykulere🌟

Merhaba; çok teşekkürler sözleriniz ve güzel görüşünüz için. Ah o çekmeceler bir açılmaya görsün. :slight_smile:
Sevgiler.

1 Beğeni