Çene Kemiği

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Çene Kemiği – Aylık Öykü Seçkisi

image

Karaşar küçük bir yerleşimdi. Kaza sayılırdı ama köye daha çok benziyordu. En belirgin özelliğiyse yakınlardaki yüzyıllarca önce yapılmış olan ve hâlâ iş gören Kervansaray’ıydı. Karaşar kazasının yakınlarına mı kervansaray yapılmıştı yoksa kervansarayın yakınlarına mı Karaşar kurulmuştu, hatırlayanı yoktu. Üç adam boyundan daha fazlaydı kervansarayın duvarları. Dört kenarı vardı ve bir köşeden diğer köşeye adımladığınızda iki… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Öykünün karanlık atmosferini sevdim. Sonunun okura bırakılmış olması da çok iyi, böylece teori üretebilirim! Bence çocuklar Hatice’nin altın dişlerini arıyorlardı ama çene kemiği bir cinayeti kanıtlayacak.

Kervansarayın bir kenarı 200 adımsa bir köşegeni de 282 adım eder. (gereksiz matematiksel bilgi)

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum okuduğunuz ve değerlendirdiğiniz için. Aslında daha uzun bir hikayeydi ama yetiştiremedim. Bugün yarın tamamlayıp paylaşacağım. Tekrar teşekkürler.

1 Beğeni

Aslında daha iyi olabilirmiş. Yazım hataları öykünüzü oldukça baltalamış bana göre. Bir de anlatımınızdaki karakter karışıklığı da öykünün okunmasını zorlaştırıyor. Bunlar düzeltilirse öyküleriniz çok daha iyi görünür.

Teşekkür ederim eleştirileriniz için. Ne demiş şair; “Hiç bir şeyden çekmedi nasırından ( yazım hatalarından) çektiği kadar” Ama… Bana… Hala yazık olmadı , değil mi?

1 Beğeni

Sürükleyici ve merak uyandırıcı. Bahsedildiği üzere akıcılığa gölge düşüren bazı noktalar olsa da; aceleye getirildiği için olduğu anlaşılıyor. Güçlü bir anlatımınız var, devamı beklenesi kesinlikle. Çok teşekkürler sayın @azizhayri :blush:

1 Beğeni