Chainsaw Man Fragmanı: Kanlı Anime Uyarlamasına İlk Bakış

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/chainsaw-man-fragmani/

image

Chainsaw Man anime uyarlamasının ilk fragmanı, animasyon stüdyosu MAPPA tarafından paylaşıldı. 2020’de MAPPA tarafından animesi duyurulduktan sonra seriye ilgi artmış, Chainsaw Man 2021’in ilk yarısında çok satan mangalar listesinde yerini almıştı. Mangaka Tatsuki Fujimoto imzalı Chainsaw Man, şeytanların insanların korkularından doğduğu bir dünyada geçiyor. Ölen babasının borçlarını ödemek için şeytan avcısı olarak çalışan Denji, testere… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Kanın gövdeyi götüreceği bir anime olacak gibi. Güzel görünüyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Mangası bir yerden sonra monotonlaşıyordu ama fena değildi. Bence animesi daha iyi yapılabilir. Çok fazla karakter öldürülmüştü ve çoğu da sırf vurucu olsun kafasıyla öldürülmüştü. Karakter harcama olayı GoT’daki tutarlılığı yakalayamadığında absürtleşiyor. Bu tarz yapımları da öylesine büyük bir şeyle kıyaslamamak gerek fakat maalesef örneği olunca insanın söyleyesi geliyor.

2 Beğeni

Mangasını okumuştum. Aksiyonu, vahşeti seriyi izletecek yönleri. Büyük beklentilerle izlenmemeli. Serinin en büyük eksiği ana konunun anlatılamaması: Denji’nin kimliği, iblislerin ne olduğu, kimin elinin kimin cebinde olduğu gibi konular seri bittiğinde bile çoğunlukla havada kalıyor.

Aynı mangakanın Fire Punch mangasını çok daha fazla tavsiye ederim.

2 Beğeni