Çizgi Roman Okumaya Yeni Başlayanlar için 7 Öneri

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/liste/cizgi-roman-onerileri-yeni-baslayacaklar-icin-tavsiye/

image

Çizgi roman önerileri ile karşınızdayız. Bu sanat türünü okumak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum diyenler için farklı tavsiyeler. Çizgi romanlar hem görselliğin hem de hikâyenin olduğu bir sanat türüdür. Dolayısıyla deneyimi de bir o kadar zevkli ve kendisine özeldir. Piyasaya çıkan birçok çizgi romanın popüler kültüre fazla kapılıp çok satsın diye belirli bir kesime yönelmesi,… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Çizgi romana Flashpoint’ le başladım ama gerisini getiremedim fakat onun yerine Planetary’ e başladım. Planetary’ i de öneririm.

Bu listede ise Y: Son Erkek, Watcmen(filmini defalarca izlesem de) ve Red Son’ ı merak ediyorum.

1 Beğeni

Cenaze Evi Şenlik Evi ve Maus harici okudum -ki Maus mevcut, bir ara okuyacağım. Genel olarak hepsi iyi veya çok iyi hikayeler ama yeni başlayacaklar için doğru bir liste mi emin değilim.
Superman Red Son’un bu listede kesinlikle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu hikaye belli bir Superman okuması yapmış kişilere yönelik, alternatif bir evren-hikaye sunuyor. Çizgi roman okumaya yeni başlayanları geçtim, çizgi roman okuyan ama hiç Superman okumamışlar için de uygun değil bence.

2 Beğeni