Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Bu yayıncının sitesi, alabileceğiniz en iyi yer olabilir açıkçası. Fiyat olarak da Çizgi Düşler yüzde 40-45 ancak görüyor, normal kapak yüzde 40 indirimle uygun fiyatlı diyebilirim. Ancak sanırım kargo anlaşmaları yok bir yerle o yüzden kargo ücreti ödersiniz.

1 Beğeni

Alfa’nın bastığı Tenten çizgi romanlarından elinde olan varsa içeriğinden ve kapaklarından birkaç foto (sırt kısmını özellikle) atabilirse çok sevinirim.

Güngezginini 33tl ye babil den sipariş verdim dün. Bahsi geçen sitede kaç tl bakmadım ama %45 indirimdeydi babil de.

1 Beğeni

Dceased.Basılmadı ama internette çevirisi var.

1 Beğeni

sıradan zaferleri öneririm

1 Beğeni

güngezgini’nden sonra kaybolan o günler’i çok beğendim ben. sualtı kaynakçısı da güzeldi (bu kitabın çizerinin -lemire- hemen her kitabı güzel) bir de bihikaye’yi öneririm.

1 Beğeni

güngezgini’nin farklı kapaklı iki versiyonu daha çıkmış. aldım kitaplıkta dursun diye. çok güzeller.

1 Beğeni

Bakalım okuduktan sonra fanı olursam ben de almayı düşünebilirim.

1 Beğeni

Güngezini’ni ben de çok beğendim ve bu sözlerinizden sonra Kaybolan O Günler’i almaya karar verdim ama şu an baktığım birkaç sitede tükenmiş gözüküyor. Kitabın baskısı var mı biliyor musunuz?

geçenlerde kitaplojiden almıştım ben kaybolan o günleri, şimdi baktım orada hala satışta ve 27 tl. bulduğum en uygun fiyattı sanırım.

güngezgini’nden sonra her kitap sönük kalıyor ama ben orijinal buldum kaybolan o günler’i. çizimleri çok etkileyici değildi ama konusu etkileyiciydi benim için.

kitapyurdu, amazon v.s. sitede satışta görünüyor kitap şu anda.

1 Beğeni

Once & Future ciltli tükenmiş. Presstij dün İnstagram Hikayelerinde 3 tane kaldı diye paylaşım yapınca apar topar sipariş vermiştim kalan ikisi de satılmış. Şu sıralar acayip atağa geçti presstij üst üste 7-8 çizgi romanla. Umarım iş yapar, özellik IDW gibi Marvel-DC dışı yayınları basmaları çok hoşuma gidiyor.

5 Beğeni

2.elleri 300-500 TL’den gider artık. :smiley:

150 adet basılmış. Özel edisyonların talep görmesi sevindirici. Presstij ilerde daha fazla özel edisyon çıkartır umarım.

Edit: Buddy Longway, Orbital ve Efsane serilerini 2021 devam ettirmeyi düşünüyorlarmış. Durango zaten devam ediyor.

1 Beğeni

Arkabahçe’den TMNT’nin telifini alsalar keşke. Onların basacağı yok. Halbuki yurtdışında kapış kapış giden ve ilgi gören bir seri.

Kötü haber bu biraz daha bekleyeyim diyordum. Dün görsem story’yi alırdım muhtemelen. Diğer çizgi roman sitelerinde gördünüz mü acaba?

Hepsini satabildiler kendi kendilerine sanırım o yüzden diğer sitelerde yoktur diye düşünüyorum. Ama Edessa ve Nadirkitap’taki Değerinibilen kesin kapmıştır diye düşünmekteyim.

2 Beğeni

Edessa’da göremedim nadir’e bir bakayım :grimacing: Yazdım instagramdan presstij e bi umut ama tükendiğini söylediler, beklediğimden hızlı tükendi :sob:

Ülkemizde çok seviliyor ama nedense çizgi romanına yeterince ilgi gösterilmedi. Ya da yeteri kadar reklam yapılmadı. Bazen olmayınca olmuyor. Bir de uzun bir seri. En son 100.sayısı çıkmıştı yanılmıyorsam.

Presstij umarım Usaji Yojimbo/TMNT cildini basmayı ihmal etmez.

Bence bizim çizgi roman yayıncıları reklam yapmayı bilmiyor. Arkabahçe’nin reklamı bir facebook bir instagram postundan ibaret bilen alsın diyorlar. Şimdi mesela masallar satmıyor diyorlar sürekli, bir tane reklamı yapıldı mı? Dc ve Marvel’i diziler filmler sattırıyor da bağımsıza biraz yüklenmek lazım. Hiç çizgi roman okumamış kitleye reklam yapan tek yayıncı ithaki heralde, onların da elinde geçen yıla kadar bir Sandman bir de Watchmen vardı. Planetary çok satarsa diğer yayıncılar bir otursun düşünsün biz niye satamıyoruz bağımsızları diye.

2 Beğeni

4 Beğeni