Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Sahaflar 250 300 liraya satmaya başladı, arayan varsa kaçmaz bu fırsat. Jbc Yayıncılık - Batman Beyaz Şövalye Turuncu Kutu - Çizgi...

1 Beğeni

Asıl siyah kutulusu vardı bunun biraz daha güzeldi ama direk bitti doğal olarak alamadık. Bu turuncu kutuyu da 110’a almıştım 150 olmuş.

Ben ocak başı gibi JBC’nin dükkanından kutu + kutuda olmayan sayıların fasiküllerinin regular kapaklarını 190 lira gibi bir fiyata almıştım. Dediğiniz kutuyu bulsam onu alacaktım ama bu vardı. Fiyatı da çok abartı değil bence, ellerinde çok az var isteseler piyasaya salar karaborsa yapmasına izin verirler ama yapmıyorlar.

Kutunun içinden Beyaz Şövalye ile ilgili varyant ve normal kapakların hepsi çıkıyor zaten onlar sabit. Ben ucuza aldığım için şu an ki fiyatı biraz fazla geldi bana. :slight_smile: Ama sizin dükkandan aldığınız biraz daha abartı fiyatmıi. :frowning:

İlk 3 sayının varyantları çıkıyor sadece totalde 8 fasikül var içinde. kalan 5 sayıyı ayrı alıyorsunuz onları da alınca 190 gibi bir şey oluyor.

Merak ettim şimdi bak yanımda da değil ailemin yanına döndüm Kuşadası’na. Hatırlamıyorum kaç tanesi var içinde çok oldu alalı. Ama dediğiniz gibi sanırım çünkü ben aldıktan sonra kalan yeni fasiküller çıkmıştı öyle hatırlıyorum.

1 Beğeni

Bekleyip göreceğiz bakalım neler gelecek bu ay…

2 Beğeni

Arkadaşlar, Marmara Çizgi’nin bastığı, Şeytani+İlahi serisinin son durumuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba? Normalde seri 2019’da tamamlandı, ama Marmara Çizgi uzun zamandır yeni cilt çıkarmadı.

Yarım bırakacaklarını sanmıyorum, ya da öyle umuyorum. Image ile yaşanan problem (?) dolayısıyla Türkiye’de Image comics yayınlarında aksama olmuştu bir dönem. Yakın zamanda Saga 6 ve Chew 6 yayınlanmasıyla süreç tekrar normale döndü diye biliyorum.

2 Beğeni

Cevap için teşekkürler.Marmara Çizgi’ye de sormuştum.Bugün dönüş aldım kendilerinden.Serinin devam edeceğini söylediler, ama net bir tarih veremiyorlar…

1 Beğeni

Flaneur’un Gibratlarından hala haber yok sanırım. Geçen yıl yeni baskı düşünüyorlardı yapmadılar. Bu yıl da hem yeni baskı hem de yeni bir eseri basacaklardı o da yok. Virüsün etkisi büyük ama ben de çok sabırsızım işte…

Bende çok bekliyorum onları. İşbankası Yayınları gibi büyük bir firma bile dağıtımda sıkıntı yaşadığını söylüyorken böyle butik yayınevlerinin işi çok zor. O yüzden gelmiyor sanırım beklediklerimiz.

1 Beğeni

Masallar serisini biterecekler mi yoksa yarıda mı kesecekler? Devam edeceklerse seriye 12. Cilt ne saman çıkacak bir duyuru oldu mu, bilgisi olan var mı?

Devam ediceklermiş ancak herhangi bir tarih vermediler.

1 Beğeni

Sonlandıracak olsalar 10.cilt ile bitirebilirlerdi. Orada ana hikaye bir nevi sonlanıyor. Bu seri az satıyor ama Ahmet Kocaoğlu inatla devam edeceklerini söyledi sevdikleri bir iş olduğu için.

1 Beğeni

Umarım devam ederler ama bu gidişle son cildin çıkması 2025 falan olacak herhalde…

Çizgi düşler de web sitesi açmış : cizgiromansepeti.com

Daha pek ürün yok ancak yavaş yavaş ürünleri girerler, indirimler de hiç fena değil.

3 Beğeni

Ne zamandır Güngezgini almayı düşünüyordum ama baskısı yoktu herhalde bulamamıştım. Buradan bu fiyata almak mantıklı mı sizce? Amazon’da 25 lira iken almadığıma pişman oldum :grinning:

internete bakınca en ucuz burada görünüyor ve almak istiyorsanız iyi bir fırsat gibi duruyor. ben amazon’dan almıştım hediye etmek için. kitaplığımda birkaç tane var, zor zamanlar için saklıyorum (: ayrıca iki de alternatif kapaklı baskı yapılacak görünüyor. onlar da çok güzeller.

1 Beğeni

2.baskısı çıktı bugün paralel evrene gelmişti.

2 Beğeni