Alan moore’un kaleminden çıkmış kötü bir hikayeye denk gelmedim bugüne kadar.
Killing joke diğerlerine kıyasla zayıftı bence.
Sevgili forumdaşlar, Arkabahçe’nin bastığı Ms. Marvel ve Iron Man serileri nasıldır, okumuş olan var mı?
Selamlar herkesee ♀
Vampironica adlı çizgi roman serisini bilen birileri var mı? Araştırdığım kadarıyla türkçesi yok, bazı sitelerde ingilizce pdf hallerini gördüm. Birkaç yabancı kişinin yorumlarını görmüştüm ve merak ettim ama seri hakkında çok bir fikrim yok. Bilen birileri varsa aydınlatabilir mi beni
Yıl bitmeden 2.cildi de yayınlasalar keşke.
Hellblazer Rebirth ve Ninja Kaplumbağalar’ın devamı gelecek mi yoksa neye heveslensem sona mı erecek?
Ben henüz okumadım, ama burası bir fikir verir belki.
Forumda hangi konu altında okudum hatırlamıyorum ama Lone Wolf and Cub (Yalnız Kurt ve Yavrusu) devam etmeyecek denmişti.
Marmara Çizgi’den bu bilginin yanlış olduğunu öğrendim.
YKY red kit toplu albümlerin serisi devam edecek mi?
Three Jokers’in ilk sayısı gelir gelmez dayanamayıp okudum. Bence gerçekten 10 numara bir eser olmuş. Joker Batman düşmanlığının geçmişine de birkaç referans veriyor ve bu nedenle bu ikilinin tarihine bağlanmış bir anlatım ortaya çıkıyor. Jason Fabok’un temiz diye nitelendirebileceğim çizim tarzı da çok hoşuma gitti. Çok da fazla spoiler vermek istemediğim için kısa kestim ancak herkese öneririm. Şimdi yeni okumuş olmanın gazıyla büyük konuşmayayım ancak hikayenin gidişatına bağlı olarak ileride klasik Batman hikayelerinin arasına girebileceğini düşünüyorum. Devam sayılarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım üzerinden çok vakit geçmeden JBC de basacak bu eseri. Bir de Türkçe okumak isterim.
Tex okuyan arkadaşlara bir sorum olacak.Hangi serisini önerirsiniz? Bazı ciltleri piyasada zor bulunuyor bunu da göz önünde tutarak cevaplarsanız sevinirim.
İkinci sayısı da çok iyi. Kaldı 1 sayısı. Son sayıyı gerçekten merak ediyorum. Gercekten hem hikaye hem de çizimler çok iyi…Jbcye gelirsek en az 140 kusur daha basilacak var demistiler yanlış hatırlamıyorsam. Buna ne zaman sıra geliiiir bilemem artık…
İkinci sayıyı da çok merak ediyorum da internetten okumak istemedim. Biraz heyecan olsun. Haftasonu bir canlı yayında yakınlarda bir Three Jokers sürprizi yapabiliriz dedi Ertan Bey(Hatırladığım kadarıyla böyleydi, yanlışım varsa kendilerinden özür diliyorum).
Ayrıca Yakınlarda Harleen gelecekmiş, bir de bu yıl Gülen Adam yeni baskısı geliyormuş. Sahaflar Gülen Adam’ı 120 liraya kadar satıyorlar şu an, iyi oldu bu. Bunun dışında Metal serisi de kutulu güzel bir özel edisyon şeklinde düşünülüyor diye anladım yayından. Doomsday de basılmış, gelir herhalde yakında.
Arkadaşlar birkaç Mangayı incelemişliğim var ama nedense pek tutunamadım, Bağımsız çizgi romanları da seviyorum aslında yani DC-Marvel evreninde sıkışmış değilim. Mangaya nasıl ısınabilirim
Anime izlemek faydalı olabilir. Hunter x Hunter 2011 başlangıç için iyi olabilir. Bir de mangası türkçeye çevrilmemiş Monster ve manga değil Visual Novel uyarlaması olan Fate/Zero önerimdir. Bu ikisi gerçekten çok kaliteli seriler. Bu mangadan çok anime tavsiyesi gibi oldu ama neyse.
Ben başka bir şey soracağım. Bir süredir Baobab Yayınları’ndan bir şey okumak istiyordum. @mutereddit’in Güngezgini’ne benzetmesi ve başka yerlerde duyduğum iyi yorumlar sebebiyle Kaybolan O Günler’i okudum. Uzun süredir beni bu kadar etkileyen bir çizgi roman okumamıştım. Baobab Yayınları’nın diğer çizgi romanları da bu tarzda mı? Eğer öyleyse ilk önce hangisini okumamı önerirsiniz?
Şöyle watchmen vari, süper kahramanlı olmayan, tek kitap olan, cidden kaliteli grafik roman önerebilecek var mı, maus ve güngezginini biliyorum.
V for Vendetta ve From Hell’i okuyabilirsiniz. Ayrıca Maus ve Güngezgini’ni kesin okuyun. Güngezgini’ni beğenirseniz Kaybolan O Günler’e de bakabilirsiniz.
V for Vendetta,Siyah Orkide,Incal,Kara Delik,Güngezgini(güzel ama bence çok abartılıyor) tavsiye edebilirim.
V For Vendetta yanılmıyorsam tükenmek üzere. Okumayı düşünenlerin ellerini çabuk tutmasını öneririm.