Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Vaiz’i bitirdim. Kendimi klişe bir sona hazırlamıştım. Ama çook etkileyici bitti. Ben de birine mektup bırakmak istiyorum. Tabii bunun için ölüme gidiyor olmam gerekir. Ve ben ne Jesse kadar hatta beğenmediğim Cass kadar bile cesaretli değilim tabi vampir de değilim. Cass beni o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki Tanrıyla yaptığı anlaşma birazcık bile hoşuma gitmedi. Jesse’nin ölmesini tabi ki istemezdim ama bu yüzden de Cass’i sevecek değilim. Preacher dizisinde en sevdiğim karakterdi oysa. 9 cilt okuyup şu an düşününce en çok güldüğüm ve hoşuma giden kısım şu oldu: Lorie’nin(Tek göz kızın) etrafındaki şeyleri olduğundan farklı görmesi. Götsuratı bile… Ciddi ciddi yakışıklıydı.:smiley: True love denemese bile bundan daha güzel bir son düşünemiyorum. Jesse’nin Katiller Azizi’ni ikna ettiği bölüm,
Tanrının olayını çözmesi zirveydi zaten. Her şey mantığıma oturdu. Şu cümle de çok hoşuma gitti. “Tanrı, bizi inandırmaya çalıştığı sevgi dolu Tanrı değildi. O sadece sevgiyle beslenen bir tanrı.”

1 Beğeni

Az kalsın açıyordum spoileri. Baş parmağımı son anda durdurdum. :laughing:

2 Beğeni

image
Acaba Everest yayınlarının bu manga serisi hakkında bir bilgisi olan var mı?Aldım da,merak ediyorum.

Yazarken acımasız biri olduğumu düşündüm. Bir de upuzun yazmışım. :smiley:

1 Beğeni

Arkabahçe DC basmaya ara vermiş. Bir süre basmayacağız telifleri çok yüksek bu piyasa için diyorlar.

1 Beğeni

Arkabahçe’nin finansal olarak zor durumda olduğu zaten belliydi,iyice ortaya çıktı.

Zaten bu sene 2 tane kitap bastılar sanırım. Green lantern 12 ve bir tane daredevil.

Dükkandan her akşam canlı yayın yapıp ingilizce fasikül ve ciltler yarı fiyatın altında satıyorlar. Pandemi fazlasıyla vurdu sanırım.

Bu arada Gerekli Şeyler’den New Avengers toplayan varsa 3. Cilt hiçbir sitede yok. Almak isteyen varsa Nadir Kitapta sahaflar uyanmadan sipariş verebilir.

3 Beğeni

Tam pandemiye girmeden önce bir avmde yeni bir dükkan daha açmışlardı sanırım. O yüzden normalden fazla etkilenmiş olabilirler.

Bir şey soracağım, Vampire Knight Mangaları kaç sayı? İnternete yazdım ama tam bir rakama ulaşamadım.

Arkabahçe sadece Fantastik Dörtlü’yü devam ettirse yeterli benim için.

1 Beğeni

19 cilt olması lazım, 90 küsür bölüm vardı. Bir de kısa özel bölümler yayınlamışlardı. Ben okuyalı baya oldu, yeni ciltler eklendi mi bilmiyorum.

derken animeden mi bahsediyorsun?

Mangasından bahsediyorum.

He,içindeki chapterları diyorsun.Ben de animeyi izliyorum yani de,yok o kadar bölüm,şaşırdım sen 90 diyince.

Ben de bugün orada duydum, dükkandaki ürünleri gösteriyorlardı. Bu kadar ucuza satma sebebini yayınları tanıtmak olarak söylediler. Herhalde düzenli olarak yapacaklar bu yayınları. Rağbet de var hani. Ben çizgi roman dükkanları canlı yayın yaptıkça izliyorum, hiç 100 kişi görmemiştim.
Geçtiğimiz iki gün kapış kapış gitti ciltler fasiküller. Bir kutu ingilizce fasikül var tanesi 10 6 tanesi 50 diye yazmışlar üstüne. İstanbul’da olanlar gidip bakabilir.

Dikkatimi çekti her ürün sitede yok bulamadığınız bir şey olursa özelden yazmanızı öneririm genel olarak.

2 Beğeni

Ben de izliyorum üç gündür. Gerçekten çok uygun veriyorlar ürünleri. İngilizce okuyabilsem kaçırmazdım.

Şu zamanda dolar nedeniyle basımı yapılamayan hiçbir şeye de laf edemem. Yayınevleri yine iyi idare ediyorlar.

2 Beğeni

Evet ya.Çıkması için baya beklemiştim.Devamı da gelse sevinirdim baya. :sweat_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar, aranızda Death Note okuyan varsa bir şey sormak istiyorum.
Akılçelen’in baskılarıyla ilgili problem yaşadınız mı hiç acaba?

Kardeşime ikidir ilk cildi sipariş ediyorum. İlkinin tüm sayfaları çorba gibi karmakarışıktı. Bugün gelen de yaklaşık bir parmak kısa diğer ciltlerden. Garip olan şey ise bu iki cilt için de 2020 ve 12. baskı yazıyor.

Bu nasıl bir şeydir, anlamadım… Galiba ancak kitabevine gidip düzgün bir tanesini alarak bu işi çözebileceğiz…

Bendeki serinin boyutları aynı. İçerikte de problem yoktu. 2016 basımı sanırım.

1 Beğeni