Hesaplarımızı takipte kalın lütfen, basılması yaklaşan her şeyin duyurusunu yapacağız.
Katılıyorum, ben de hayal kırıklığına uğradım. Fiyat, baskı orantılı olmamış maalesef.
Umarım söylediğiniz gibi birgün o günleri/kurları görürüz. Böyle bir ortamda ürün çıkarmak sizin açınızdan çok zor, okuyucu da benim gibi pek çok ürünü pas geçiyor. Normalde asla kaçırmayacağımız baskılar ama maalesef bu fiyatlarda çok seçici davranmak zorunda kalıyoruz. Sözüm Berlin özelinde değil, genel söylüyorum.
Vaiz kutulu set ilknokta’dan kaldırılmış. Neden acaba fikri olan var mı?
Batman kara ayna ve batman öldüren şaka okumak istiyorum fakat stokta sadece kutulu baskılar mevcut. Onlar da çok pahalı. Acaba soft kapaklar tekrar basılır mı?
Yanlışım yoksa kutulu olanlar bitmeden softcover basımı yapmayacaklardı.
Hocam kutular bitmeden basılmayacak demiş @W4YNE. Kara Ayna 87 adet, Öldüren Şaka 460 adet stok görünüyor.
Valla ben ingilizce okumayı deneyeceğim, olmadı 6 taksitle stok bitene kadar 40 kere alırım acelem yok.
Çok teşekkür ederim. Bu baskılar çok pahalı. Sanırım tekrar basılmasını beklerim.
Çok teşekkür ederim. Ikisi de koleksiyonluk baskılar. Şu anlık koleksiyon düşüncem olmadığı için almayı düşünmüyorum. Belki ikinci el veya indirimli bulursam alabilirim.
Stoklara nereden baktınız?
Öldüren Şakayı dün 30’a satan görmüştüm Dolap uygulamasında uygundu diğer satanlara göre ama Kara Ayna’yı uyguna bulmanız zor. Orijinal dilinde (İngilizce) alabilirsiniz istiyorsanız.
Sepete eklediğimde adet kısmına örneğin 500 yazıyorum ordan çıkıyor 500 altı ise şu kadar stok var diye.
Kara ayna en ucuz 200 tl nadirde. Onun tekrar basılmasını beklerim. Teşekkür ederim hemen bakıyorum dolaba. İngilizcem yeterli gelir mi bilmiyorum.
Siteler baya baya kendi kanunlarını oluşturmuş . Sanırım direkt kanundaki ilgili maddeyi atmak lazım.
Aaaa resmen lütfetmişler, sağolsunlar…
Sağolsunlar, kargo parasını da bana paslamışlar, miss… Presstij’in iade süreci benden koskoca bir “0” aldı…
Merhabalar
İlgili maddeyi gönderlim:
…gazete ve dergi gibi süreli yayınlara ilişkin mallar, Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallar, ile ses veya görüntü kayıtlarının, kitap, dijital içerik, yazılım programlarının, veri kaydedebilme ve veri depolama cihazlarının, bilgisayar sarf malzemelerinin, ambalajının ALICI tarafından açılmış olması halinde iadesi Yönetmelik gereği mümkün değildir.
Ürünlerinizi ambalajlı halde gönderdiğiniz anlamına geliyor bu. Fakat çoğu sitede bu yok. Daha önce alışveriş yapmadım sizden, bilmiyordum. Şu sıralar forumda iade kabulüne ilişkin sorun çıkaran siteleri konuşuyorduk. İstisnai durumlar var belli ki.
“Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.”