Merhabalar hoş bulduk, sağ olun.
Werewolf gelmez. Transformers orta vadede gelir.
Merhabalar hoş bulduk, sağ olun.
Werewolf gelmez. Transformers orta vadede gelir.
Star Trek ile ilgili başka çizgi roman gelecek mi?
Güncel devam etmekte olan seri haricinde şimdilik düşünmüyoruz.
Gelecekte kesin olarak basılacak çizgi romanlardan ipucu verme şansınız var mı?
Kısa vadede hayır. Belki orta vadede olabilir.
Kaan Bey hoş geldiniz. Sizi burada görmekten keyif aldım. Ben de sormuş olayım, Magic Order’ı basma durumunuz var mı acaba?
Pelerin Cilt 2, Die Cilt 1, Sonic Cilt 3, ROM cilt 2 baskı hazırlık aşamasında şu anda
Merhabalar, hoş bulduk, teşekkür ederiz. Kısa vade planlarımızda şimdilik yok, kısa vadeler hep dolu maalesef - yılbaşına kadar- Belki yılbaşından sonra düşünebiliriz.
Arkadaşlar Blade Runner 2019’u alan ya da inceleyen var mı? Nasıl acaba çok merak ediyorum.
Kaan Bey, Die haberi hakikaten sevindirdi. Acaba ciltler arasındaki çıkış süresi tahminen ne kadar olur? Güncele yıl içerisinde yetişir miyiz?
Açıkçası bir an evvel çıkmış olan tüm ciltleri basmayı planlıyoruz. Ancak telifi alınmış ve bu yıl içerisinde yayımlamayı planladığımız pek çok eserimiz mevcut. Tamamını bu yıl içerisinde yetiştirebilir miyiz emin olamıyorum.
Merhaba , ben tekrardan çizgi roman okumaya başlamak istiyorum. 100 Kurşun’a başlayayım dedim basımı olmayan ciltleri var, Y:Son Erkek ’ e başlamak istedim 3. cildi yok nadirde bile bulamadım. Bana önerileriniz var mıdır acaba.
Edessakitabevi sitesinde 100 kurşun ciltleri var burada set halinde olarak da var Y:Son Erkek konusunda set halinde ikinci el dışında bulmanız zor gibi bu durumda.
Ve: Öyküler, Güngezgini sevdiğim çizgi romanlardır. Okumadıysanız eğer öneririm.
Tamamlanmamış serileri alıp, paranızı sokağa atmayın arkadaşlar.
Manu Larcenet’in Sıradan Zaferler’i çok güzeldi. Baobab Yayınları çok güzel Ç.G’ler basıyor. Cyril Pedrosa’dan Üç Gölge mesela. Sonra Superman Red Son’u tavsiye ederim. Seri olarak Yalnız Kurt ve Yavrusu olabilir. Jeff Lemire’ye bakabilirsiniz Essex Country üçlemesi var.
Sana önerim cilt sayısını çok görüp - mesela 100 kurşun- bu seri tamamlanmıştır diye düşünmemen. Bazı güzide yayınevlerimiz seriyi epey basıp birden bırakıyorlar sorunca da devam edeceğiz diyorlar. 100 Kurşun yaklaşık 5 senedir çıkmıyor mesela ama yayınevine sorsan tabii ki basacağız diyorlar.