Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Eksik olmayandan derken tamamlanmış değil de sizin kastettiğinizi dedim bende çünkü mesela y son erkek de 3. cilt asla yok nadire,dolap uygulamasına baktım bulamadım. Arkadaşların önerdikleri çizgi romanlardan da bu sorun olan var. Eksiksiz bulmak cidden zormuş.Ben Günah Şehri’ni almak istiyordum ama onun ilk sayıları yok hiçbir yerde.En iyisi seri olanlara hiç bulaşma diyorum içimden. :sweat_smile:

1 Beğeni

Okumadıysanız Sandman’e bulaşabilirsiniz.

1 Beğeni

Bone serisini öneririm, Edessa’da set halinde bulunuyor.

1 Beğeni

Herkes öneriyor o zaman ben de önereyim :grin: . Vaiz, Sandman, Bone, Maus, Saga, Essex County, Guy Delisle Seyahatnameleri ve Baobab yayınlarından çıkan tüm çizgi romanları öneririm bağımsız olarak. Bir de Marvel ve Dc’den çıkmış ama bağımsız gibi olan, o evrenlerden pek karakter içermeyen tatlı hikayeler- Hawkeye gibi- de var onları da okuyabilirsiniz. Aslında önerebileceğim çok çizgi roman var ama çoğunun türkçe baskısı yok, var olanlardan yarım bırakılmış seriler de çok fazla. Bazı yayınevleri sağ olsunlar yarım bırakmada üstlerine yok.

2 Beğeni

Çok teşekkürler… :blush:

1 Beğeni

DC ve Marvel için seri yerine one shot dediğimiz tek ciltlik (bazen bizde iki cilt olarak basılıyor) çizgi romanlar daha güzel oluyor hem bağımsız tadında olabiliyor hem de öncesi sonrası çok dert etmeye gerek olmuyor.

Aranızda Martı yayınlarından Nimona çizgi romanını okuyan var mı? Çocuklara yönelik mi anlayamadım ben.

Ben okudum, beğenmiştim

Keşke ülkemizde şöyle hacimli, ciltli ve hatta kutulu deluxe baskıları görebilsek, ne güzel olurdu…Şükür ki JBC’nin absoluteleri, Felix’in omnibusu ve arada çıkan bazı istisna baskılar var…Daha çok artmalarını temenni ediyorum.

Umarım Jbc yeni absolute baskıları, Felix’de yeni omnibusu, Gerekli Şeyler yeni özel baskıları en kısa sürede duyurur. :drooling_face:

10 Beğeni

Usagi Yojimbo’nun siyah ciltli baskıları ingilizcede bile limitli yanılmıyorsam.

Evet doğru limitli basım.

Keşke :pray::smiling_face_with_three_hearts: (20 karakter)

1 Beğeni

Usagi Yojimbo’nun Türkçe basılması bile büyük bir şey bence maalesef.

3 Beğeni

Once & Future Cilt 2 ne zaman çıkar? Hikaye çok heyecanlı bir yerde bitti.

3 Beğeni

Mayıs ayı içerisinde planlıyoruz

4 Beğeni

@Presstij, iade konusunda yasal mevzuatı açıkladığınız ve ticari olarak ne tür durumlara sebep olabileceğini samimi şekilde belirttiğiniz için teşekkürler. Sizin açınızdan bakınca kısmen katılıyorum yazdıklarınıza.

Ancak samimi bulmadığım taraf, yazdıklarınızın aksi yönünde reklam yapmanız. Teknoseyir Youtube kanalına verdiğiniz reklamda “koşulsuz iade garantisiyle” olduğunu belirtiyorsunuz. Sizce de burada yazdığınız gerçeklerle çelişmiyor mu bu durum?

Not: forumdaki iade konusu 11 Nisan 2021’de konuşulmuş, video yayınlanma tarihi 14 Nisan 2021.

2 Beğeni

Merhabalar, evet reklamımızda da duyurduğumuz üzere, “kargo kaynaklı oluşabilecek” tüm hasarlarda, okuyucularımızı kargo şirketleri ile yüz göz etmiyoruz, direkt iade alıyoruz / değişim sağlıyoruz.

"Ürünlerin koleksiyon değerlerini de düşünerek, özenle paketlenen eserler, koşulsuz iade garantisiyle zarar görmeden size ulaşıyor. "

Videoda söylenen bu cümlenin tam olarak neresi “kargo kaynaklı oluşabilecek hasarlar” şartını temsil ediyor?

Yaklaşık 1.5 yıldır, tüm sosyal medya hesaplarımızda ve görsellerimizde kargo kaynaklı hasarlar şeklinde belirtiyoruz. Görsel ektedir. Bu reklamla ilgili reklam ajansımızı uyaralım, hemen düzeltelim.

Diğer taraftan okuyucularımıza en iyi hizmeti vermeyi kendimize amaç edindik. Her zaman elimizden gelen en iyi kondisyonla, en iyi iletişim ile okuyucularımıza ulaşmaya çalıştık. Mümkün olan en iyi paketleme ile, kondisyonu düşük olan eski kitapları Whatsapp’ tan ulaşıp tek tek fotoğraf atıp, onay aldıktan sonra göndererek, okuyucularımızın mesajlarına anında dönüş yaparak, okuyucularımıza saygı gösterip, değerli hissetmelerini sağlayarak çalıştık – çalışıyoruz. Sağ olsunlar okuyucularımız da bizi yalnız bırakmadılar, hep desteklediler.

Ancak gözlerimiz neler gördü. Elindeki hasarlı çizgi romanın aynısından BİZE sipariş geçerek, ürün eline ulaştığı zaman, kitap hasarlı geldi, iade etmek istiyorum diyen utanmaz dolandırıcılardan, kitabı okuyup, bitirip, ben bu kitabın konusunu beğenmedim, iade etmek istiyorum diyen okuyuculara kadar.

Bu yüzden tüm siparişleri göndermeden önce muhakkak fotoğraflıyoruz. Hangi okuyucumuza ne gönderdiğimizi bilerek paketliyoruz. Unutmayın ki çizgi roman dükkanlarından alınan 1 kitap, iade geçildiği zaman dükkan için maddi zarar yazmaktadır. Kardan zarar değil, direkt maddi zarar. Çünkü bir kitaptan kargo ücreti kadar para kazanan bir dükkan yok. Nasıl ki okuyucularımızın haklarını sonuna kadar koruyoruz, kendi hakkımızı korumak istememiz de o kadar doğaldır.

3 Beğeni

Bahsettiğiniz konularda size hak veriyorum, ilk mesajımda da bunu belirttim. Reklamınızdaki çelişkinin ortadan kalkması için yazdım aslında.

Daha önceden sitenizden alışveriş yaptım, paketlemeye bu kadar özenilmiş başka bir alışverişim olmadı. Bu özeni gösterdiğiniz ve devam ettirdiğiniz için ayrıca teşekkürler :slight_smile: