Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Nisanda pragda idim…kahvaltı icin bir yere gittik…aaa bi baktım japonlar calistiriyor…hmmm dedim orada mangalar da var…adama teşekkür ederim dedim Japonca…adam tebessüm etti…sonra hesabı öderken tekrar cok teşekkür ederim dedim adam ben koreliyim dedi.
Tabii mahcup oldum…çünkü Japonlar onlara çok eziyet etti 2nci dünya savaşında…ben türküm dedim…karısı merhaba dedi…eee eski dostlar unutulmaz…ben de merhaba dedim…
Çok enteresan bu yazdıklarımı ne alaka diye nitelendirenler olabilir…konu dışı falan gibi…garip bir geri bildirim aldım…unutun gitsin

2 Beğeni

Batman’in yeni 5-6 çizgi romanını okudum, okumaya da devam ediyorum.

2 Beğeni

Selamlar arkadaşlar. Bilgili ve konuya hakim arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
Deadpool’un ortaya çıkışının hikayesini tam olarak işleyen bir çizgi roman arıyorum. Geçen gün youtube’da Evrim Ağacı bu konuyu işlemiş. İlk kez orada Deadpool’un ortaya çıkışının Thanos ve Thanos’un sevgilisi Lady Dead’e kadar uzandığını gördüm. Bu konuları net olarak işleyen bir basım var mı merak ettim.

1 Beğeni

Deadpool vs Thanos var hocam. İkisi Ölüm’ün aşkına layık olabilmek için kapışıyorlardı. İlk çıkışı bu mudur bilmem ama baştan sona bu üçlünün yer aldığı bir çrdir.

2 Beğeni

Selamlar DEADPOOL WADE WILSON’IN SAVAŞI jbc den çıkan bu çizgi romanı okursanız güzel bir başlangıç olabilir tam bir orijin hikayesi olmasada idera eder

2 Beğeni

Çok teşekkürler arkadaşlar

1 Beğeni

Arkadaşlar böyle daredevil,wolverine tarzı,fazla çocuksu olmayan daha sert ve ciltlerini kolay toplayabiliceğim seri önerileri var mıdır ne kadar öneri o kadar iyi

1 Beğeni

Marmara Çizgi’nin bastığı Punisher Max çok iyi bir seridir, tavsiye ederim.

3 Beğeni

süper kahraman hikayeleri değil ama southern bastards,preacher, scalped güzeldir.

1 Beğeni

Merhabalar, Bloodborne çok ilgimi çeken bir oyun ama pc ye gelmediği için oynayamadım henüz. Ben de çizgi romanına başlasam mı diye düşünüyorum ama olur da yarın öbür gün pc ye gelirse çizgi romanları okuduğum için oyunun keyfi kaçar mı ? Oyunda hikayenin ön planda olmadığını biliyorum ama yine de mümkün olduğunca kendim keşfedip öğrenmek istiyorum. Tabii olur da pc versiyonu gelirse.

1 Beğeni

Merhaba bu soruyu buraya mı sormam gerekiyor emin olamadım fakat Kaybolan O Günler tadında başka önerebileceğiniz çizgi roman var mıdır?

3 Beğeni

Henüz okumadıysanız Güngezgini’ni öneririm ben.

3 Beğeni

V for Vendetta ben de bulunan sert kapak baskıya şu an kolayca erişemiyorum, kitap da hikaye dışında neler vardı hatırlayamadım. O baskıda bunlar var mıydı?

DC Comics’in orijinal on sayılık serisini, her sayının arasında yer alan ve David Lloyd tarafından renklendirilmiş “geçiş” sayfalarını da içerecek şekilde eksiksiz olarak topluyor. Ayrıca Lloyd ve Moore’un seri için yazdığı ön sözler ile birlikte, Moore’un yaratım sürecini ayrıntılı bir şekilde anlatan “Boyalı Gülüşün Ardında” bölümü ve Lloyd’un genişletilmiş eskiz defteri bu ciltte yer alıyor.

1 Beğeni

İkisi de içerik olarak aynı diye biliyorum.

6 Beğeni

X-men kapak birleşimiyle oluşan şık görünüm :fire:

14 Beğeni