Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Teşekkürler. İhtiyar Logan’ı okudum güzeldi. 1602 güzelse alayım o zaman. İhtiyar Logan’ın seri halini okumadım okuduysanız beğendiniz mi.

1 Beğeni

Seri hâlini ben de okumadım maalesef.

Söylediklerin çok usta işi eserler.O seviyede bir örnek gelmiyor aklıma.
Sevdiklerimden moon knight önerebilirim.Hatta yazarı Jeff lemire’in diğer bağımsız eserleri çok iyi işler.Onlara da bakabilirsin.
Captain America’nın ölümü 3 cilt şeklinde ve İç Savaş devamı şeklinde biraz ama o da bence çok iyi bir seri.
Okumadım ama Bendis’in Daredevil serisi de çok övülür.Bir de son dönemlerde Hawkeye serisi birkaç ödül aldı diye biliyorum.

2 Beğeni

Daredevil demişken, Daredevil Korkusuz - Frank Miller.

1 Beğeni

Su altı kayakçısı’nı okuyup beğenmiştim. Moon knight’a da bakarım o zaman.

1 Beğeni

Edebi yanı ağır yazarlar genellikle DC’de çalıştı, arada Marvel’a da yazdıkları olmuş ama genel olarak DC.

Arkabahçe, Daredevil Born Again’i basacak. Ne zaman çıkar bilmiyorum. Haftalar önce Facebook’ta duyurusunu yapmışlardı.

2 Beğeni

Locke&Key geliyor.

1 Beğeni

Şunun üstüne konuşmak isteyen? Brooklyn 99 mı gothamda, yoksa gotham mı brooklynde :thinking: detaylara gösterilmiş olan özen ve karakter seçimleri… Her şey o kadar hoşuma gidiyor ki :smile:

4 Beğeni

Sayın cemiyet,
Marmara Çizgi, Saga basmayi durdurdu mu? Ne zaman devam edecek bu seri bilen var mı?

Constantine’yi Türkçe olarak basan yayınevi var mı acaba?

Şu aralar Imagine Comics ile sıkıntılar varmış.

1 Beğeni

Çizgi Düşler; Hellblazer Rebirth

1 Beğeni

JBC Joker alan oldu mu? sert kapak almaya değer mi?

Sadece 1.cilti basılmış sanırım, devamı gelecek mi bilginiz var mı?

1 Beğeni

Devamı gelecektir mutlaka, ama yayınevine sormadım :slight_smile:

1 Beğeni

Ben Joker’i Gerekli Şeyler baskısında okumuştum, çok sağlam bir hikayedir. Sert kapak almanızı tavsiye ederim, henüz ben de almadım, ama alacağım :slight_smile:

1 Beğeni

Image basan yayınevleri, Image Comics ile sıkıntı yaşıyormuş.

1 Beğeni

Anladım. Çok sevdiğim bir seri, 5 cildi de çıkar çıkmaz almıştım. (en son Temmuz 2018 imiş vah vah)
Bir an önce çözülür umarım sıkıntı.

Sormadan çizgi roman almıyorum artık, bir şekilde seriye dahil oluyorlar.

• Batman Hush
  • Batman öldüren şaka

tek başına okunur mu? bir seriye dahil mi?