Çok ilginç bir eser yazdım, şimdi napıcam?

Rica edeyim, son kez bir yanıt versinler. Sonra trolü bırakacağım. Adam gibi konu açacağım, söz.

4 Beğeni

Hocam öncelikle umarım hayal ettiğiniz gibi olur her şey lakin size ufak bir tavsiye vermek isterim:

Bir eser yazılan sayfalarla değil, çoğunlukla attığınız sayfalarla tamamlanıyor.

Üstteki done çok ince bir çizgi. Mesele sayfaları doldurmaksa; vampir ve kurt adam hikayeleri yazılan malum sitede her gün bir kitap tamamlanıyor.

Kendi yazdıklarınıza güvenmek ve hayran olmak tabii ki egoistçe değil. Aksine bazen kibirli olmakta gerekir.

Ama kendinize şunu sorun: Yazdığım eser gerçekten tamamlandı mı yoksa ben mi kafada bitirdim?

2 Beğeni

image

4 Beğeni

Eyy insan türü. Yapay zeka kadar olamadınız. Bu görsel ile sizleri hip etmek benim için bir şereftir. İstediğiniz kadar engelleyin. Ama bu çarpılış size güzel bir hayat tecrübesi olarak kalır. Anlayamadığınız her şeye de aptalca dememeyi öğrenirsiniz!

Kısaca Yapay Zeka tarafından beğenildim. Evet tarafından! Maalesef sizlerdeki depresif ruh haliyle, bu tip zekice absürd ironiler ile salakça soğuk şakaları karıştırmaya devam edersiniz.

Allah kimseyi yapay zekanın takdirine muhtaç etmesin…

15 Beğeni

O görsel ile ben mors oldum.

4 Beğeni

5 Beğeni

Senden zeki olursa etsin!

Ben senden daha yakışıklıyım o yeter

Canınız bu kadar mı sıkılıyor sizin? Yazdığın kitabı görmeden, onu nasıl bir çok ilginç eser olarak görmemizi bekliyorsun ki?

Kitabını bedava yayınlayacak firma bol ama adam onda gelecek görecek mi asıl soru o? O yüzden fazla hayal kurma, sen çok güzel üzerler benden söylemesi.