Çolak Kral, Mark Lawrence, Hyperion ve Ayn Rand?

2018’de basmışsınız 1. kitabı. Çolak Kral’ın 2. ve 3. kitapları ne zaman çıkacak ?

V.E. Schwab Vahşi kitabının devamını ne zaman basacaksınız?

Mark Lawrence’in yeni serisine başlayacağınızı söylemiştiniz onu ne zaman göreceğiz?

Hyperion ve Ayn Rand’ı daha bekleyecek miyiz? Şimdiye kadar çıkması gerekiyordu sanki.

Mark Lawrence hariç saydığınız kitaplar ya hazır ya da hazırlanmakta idi. Sonra ateş ulusu saldırdı! Yok o değil. İnek içip dağa kaçtı. Yok o da değil. Ne olmuş olabilir? Doğru cevabı verene on puan on puan on puan! :slight_smile:

Hocam Korona var anladıkta, ithaki, alfa vb. yayınevleri kitap basmaya devam ediyor.

Pegasus Korona tamamen sıfırlanana kadar hiç kitap basmayacak mı?

Emre Bey sabirsizliginizi anlıyorum. Ayn Rand kitapları Tüyap fuarına yetisecekti, daha önce dediğim gibi kapak sorunları yüzünden gecikti. Mart ayı içinde çıkarmak istiyorduk ama Ayn Rand, Hyperion, Doğruluk Kılıcı serisi, witcher fırtına mevsimi gibi birçok kitap gecikti, ertelendi. Tüm bunların sebebi de Corona virüsü. Corona virüsü yüzünden işe gidemeyen insanlara ne zaman çıkacak diye sormanın mantığı nedir? Az sonra sokağa çıkma yasağı sonlanacak. Biraz yürüyüş yapin. Su yaşadığımız dönemde ben hatalı olabilir miyim diye bir düşünün. İnsanlar ailelerinin sağlığı yüzünden işe gidemiyor, benim derdim ne? diye kendinize bir sorun. Yarın sabah hâlâ benim sosyopat olduğumu düşünüyorsanız herkesin önünde sizden özür dilerim.

Diğer yayınevleri gibi Pegasus da bu süreç içinde kitap bastı. Diğer yayınevleri gibi Pegasus da bu süreç içinde çok az kitap bastı. Editörler olarak calisabildigimiz kadar evden çalışıyoruz. Kapaklara ve diğer birçok şeye müdahil olabilecek durumda değiliz. O yüzden kitaplar bekliyor. Corona bitene kadar değil ama bir süre daha bekleyecekler.

Ha diyorsanız, “Bana ne sizin ve ailenizin sağlığından! Gidin işe çıkarın kitapları!” Siz bilirsiniz ama hayır.

Peki Mark Lawrence’a ne oldu? Umarım vazgeçmemişsinizdir…

Hayır. Vazgeçmedik ama ertelemek zorunda kaldık.

Geç olsun güç olmasın diyelim. Fantastik alanda elinizdeki en üretken ve en iyi yazarlardan biri olduğunu düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Dedikleriniz doğru ancak uslübunuz çok yanlış. Dalga mı geçiyorsunuz bir şey mi açıklıyorsunuz belli değil. Tamam bu işi gönüllü yapıyorsunuz bu sorulardan bıkmış olabilirsiniz ama dalga geçer gibi yanıt vermek de hiç hoş değil. (yanlış yere yazmışım ama umarım dediğimi anlamışsınızdır)

Hey allahım ya bi küfür yemediğimiz kaldı

he aynen git korona bulaşsın diyorum he aynen öyle

kapat kardeşim cevap vermek zoruna gidiyorsa soru hattını.

Kasım tüyapta ayn rand çıkacak dediniz halen ortada yok.

Ne zaman çıkacak diye soranada koronadan ölelim mi istiyorsunuz diyosunuz.

cevap ver diye yalvardığımız falan yok, insan gibi muhattap olamayacaksan hiç konuşma ya.

rica minnet cevap veriyormuş gibi soru sorana koronadan hayatımızı tehlikeye atmamızı mı istiyorsun demek ne ya? Sosyopat mısınız nesiniz

haklısın dostum ancak sanırım adamda işlerinin aksamasından mutlu değil ve bu sorulardan bıkmış.

Millet ne gereksiz yükselmiş böyle ya dhdkskfks işi dalgaya vurun geçin arkadaşlar, alınacak gücenecek birşey yok ortada.

Eski bir konu biliyorum. Ama Çolak Kralın devamından haber var mı? Joe Abrocombie ne yazsa okurum dediğim bir yazar. Ancak serinin yarım kalmasından korktuğum için bir türlü başlayamadım.

3 Beğeni