Corona Virüsü'nün Hayatımıza Kattıkları

İnsanların teknolojiyi kullanmayı öğrenmesi.
Kişisel temizliğine önem vermeyi öğrenmesi.
Karekod, temassız ödeme gibi en basit işlemleri yapmayı öğrenmesi.

(daha ekleyeceğim.)

Sizce daha neler var?

3 Beğeni

Nesiller sonra unutulacağı !

SLE tedavisi görüyordum. 3 ayda 1 hastahaneye kontrole gidiyordum. Hem tahliller hem de ilaç yenilemesi için. Pandemiden çok önce ilacım bitmişti ha bugün ha yarın giderim diye diye sarkıtıp durmuştum. Pandemi başlayınca hiç gidemedim bile. Kullandığım ilaç da sanırım kırmızı reçeteye alındığı için artık reçetesiz de alamıyor hastahaneye de gidemiyorum. Kan değerlerim ne oldu şu an allaha havale durumdadır diye tahmin ediyorum.

2 aydır sol kulağımda tıkanıklık vardı. Ağustosun başında %100 olarak tıkanınca duruma sinirlenip hastahaneden 2 kere randevu bulabilmeme rağmen ikisini de iptal ettim. Özel hastahane desem bir tarafıma kaçacak diye gitmek istemiyorum. Kendim araştırıp edip eczaneden kulak damlası aldım mesela.

Zaten asosyalliğin dibini kazıyan bir insan olduğum için sosyalliği seven arkadaşlara etki ettiği kadar bana etki etmiyor fakat hastahaneye gidememe sıkıntısı / korkusu beni daha çok etkiledi. Bence çoğu insan kendi kendisinin doktoru olmayı ya öğrenmiştir ya da böyle geçici çözümler üretiyordur.

1 Beğeni