Cradle Serisi - Will Wight / Tanıtım ve Soru Başlığı

Animasyon projesi tutsa çok iyi olurdu, ama zaten uçuk bir denemeydi. Brandon Sanderson gibi bir devin bile uyarlaması yok henüz.

2 Beğeni

Ben beklemiyordum bu hamleyi. Hani kendi çapında iyi sattın falan ama, özgüvene hayran olmamak elde değil. :slight_smile:

1 Beğeni

Cradle’ın popülaritesi zirvedeyken deneyim demiş herhalde.

2 Beğeni

Legend of Vox Machina nın tutmasının getirdiği gaz ile crowdfunding e girişti bence ama zor o işler :confused: 20 dakikalık animasyon bir bölümün maliyetinin milyon dolarları bulması beni de şaşırtıyor.

Belki bilinirliği arttırmaya yarar ve bir yapımcı bulurlar.

1 Beğeni

Amazon el atsa, hiç olmadı Netflix falan… Çok güzel de animasyona uyarlanır, bir kaç sezonluk materyal de hazır.

1 Beğeni
4 Beğeni

https://www.reddit.com/r/Iteration110Cradle/s/y6rp8CXzj1

5 Beğeni

Fırtınaışığı 5 öncesi, bayağı önce okuduğum Unsouled’a hızlı bir tekrar yaparak bütün seriyi bir aylık zamana yakın okudum. Cidden eğlenceli bir seri. Güç seviyeleri iyi belirlenmiş, dövüşler heyecanlı, gelişimler iyi. Karakterler de öyle.

Ancak sonunu beğenemedim. Kötü son değil de nasıl desem tatsız tuzsuz gibi geldi bana. Son iki kitap, daha da özelinde son kitap birazcık fazla hızlı geçilmiş gibiydi. Bir de gelişim fantezilerinin kaçınılması zor dip çukuru olan, “o bir teknik attı ben bir teknik attım karşılıklı teknik atışıyoruz” döngüsüni son iki kitapta bayağı hissettim, bu da birazcık tat kaçırdı.

Velhasılı kelam shounen animeler ve türün en çok övülen serisi Cradle sağ olsun gelişim fantezisi serilerinde beğenebileceğim bir sonlu olanını bulma umutlarım tekrardan azaldı. Varsa bu konuda denenmesinin önerildiği bir seri, beklerim.

3 Beğeni

Önceki yazımda seriye birazcık haksızlık etmişim gibi hissediyorum. Son iki kitap hakkındaki yorumlarım gene aynı, ama sadece olumsuz şeyler yazmışım gibi oldu. Serinin son kitapları da ortalamanın üzerinde ama hem biraz hızlı hem de bazı şeyler yarıda kalmıştı.

Threshold: Stories From Cradle’ı da okudum. İçindeki bir hikaye hariç hepsini okudum ve bayağı keyif de aldım. Seriyi sevenler bu kısa hikayeleri kaçırmasın.

Yalnız bu kitapla bitmez, daha farklı hikayeler bekliyoruz yazardan, zaten hikayelerdeki ima da o yönde gibi geldi bana.

1 Beğeni

İlk 2 kitaptaki olayları içeren 2 saatlik animatic yazarın kanalında çıkmış. Düzgün bir animasyon haline dönüştüğünü görmek dileğiyle.

4 Beğeni

https://www.kickstarter.com/projects/author-will-wight/cradle-books-10-12-by-will-wight-special-editions

2 Beğeni