Dans Özgürlüktür

Öykü Seçkisi'nde okumak için: Dans Özgürlüktür – Aylık Öykü Seçkisi

image

Elrond’un kapsülündeki mavi ışık saat 06:00 da yandı. Sağına dönerek uyanması için beynine sinyaller gönderen alarmın ufak kırmızı ışığını kapattı. Kapsülün kapağını açarak yattığı yerden kalktı. Sabah içtiması için hazırlanması gerekiyordu. Bugün yeni mahkûmlar hapishaneye transfer edilecekti. Cortina de Glory Hapishanesinde gardiyan olarak geçirdiği onuncu yıldı. Bu hapishane galaksinin en güvenilir hapishanelerinden biriydi. Daha önce… (DEVAMI…)

Merhaba @ukant ,

Tangonun tarihçesiyle ilgilenirim ben de, yazı o bağlamda ilgimi çekti. Hikaye akıcıydı.

Emeğinize sağlık,
Sena

1 Beğeni

Selam,

Evren kurulumunu beğendim. Yer yer koşuyordu ve geçen ayki gibi ekstra bir pozitiflik hissettirdi. Ama finali ile gerçekçi bir nihayete erdi.
Verdiği mesajı da ayrıca beğendim.
Hayal gücünüz kayda değer, zanaat de onu tamamen destekleyecek hale geldiğinde romana geçebilirsiniz.

Önümüzdeki seçkilerde görüşmek dileğiyle…

1 Beğeni

Öyküyü son anda yazıp gönderdim. Noktayı koyduktan sonra kontrol okuması bile yapamadım :slight_smile: Son halini benden önce sizler okudunuz diyebilirim. O yüzden koşmasını normal karşılıyorum :slight_smile: Beğendinize sevindim.

1 Beğeni

Öykü biraz aceleye geldi tam istediğim gibi aksettirememiş olabilirim belki ama zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Burada yazdığım ilk öykü hariç hepsinde tangoyu harmanlamak geleneğim oldu.

1 Beğeni