Az önce bir ‘fragman inceleme videosu’ izledim. Dikkat edilince ne çok detay varmış, gerçekten. Yalnız fark ettim ki ben çoğu ayrıntıyı unutmuşum. Sanırım diziye yeniden göz atmam gerekecek.
Büyük efsane…2020202020
Ben birinci sezonu bitirdim. Açıkcası ilişki yumağı Aşk-ı Memnu dizisinden çok daha karmaşık değil. Benzer özellikler taşıyor.
Heyecanla bekliyorum  En çok Ulrich ve Katharinayı özledim. Marthaya çok ısınamamıştım ama bu sezon bu değişecek bence.
 En çok Ulrich ve Katharinayı özledim. Marthaya çok ısınamamıştım ama bu sezon bu değişecek bence.
- sezonu izledim ve beğenemedim. Tamam bunda benim de suçum var eski sezonları biraz unuttum falan ama bu ne ki böyle her bölümde daha çok kafamız karışsın diye uğraşıp yine her şeyi finalde açıklığa kavuşturuyorlar. Müzik, atmosfer, sinematografi pekala çok iyi ama her karakter ayrı bir filozof olmuş işin garip yanı da oydu.
Bence de sonu hariç sıkıcı ve gereksiz yere uzatılmış geldi. Son 2 bölüm sardı ama.
De ayrı hocam dikkat edelim lütfen.
Haydaa… Bunlar hep yoğunluktan. Kendi hatamızı düzeltelim…
Bu dizide en sevdiğim şey yan karakterlerin çeşitliliği ve hikâyeyi alıp ucu bucağı olmayan yerlere götürmeleriydi. Ama son sezonda hepsine piyon muamelesi yapıldı, hikâyeye etkileri zayıfladı sanki. Bu beni bir kuple üzdü.
Son sezon artık bir şeyleri tamamlama çabasından olsa gerek ben de aynı şeyi düşündüm. Noah rolünü oynayan adama bir geçmiş sezonlarda bakın bir de son sezon bakın mesela kesinlikle aynı etkiyi hissetmiyorsun. Aynı şekilde bir çok oyuncu sayabilirim ama yine de güzel olarak hatırlayacağım bir dizi çok beğendim.
Bu videoyu çeken kişinin diziyi anlamaya pek aklı yetmemiş bana sorarsanız… Tamamen zırva, umarım başka kaliteli dizileri falan izlemez kendisi biraz hararet yapmış.
Ben de beğenmedim açıkçası şöyle anlatayım zaman işini çözemeyecek gibi olup pararel evren sallamış gibime geldi yani diziyi bitirmek için yapılmış hamle sayısı çoktu bence. Mesela bir hikayede suçlu bulunamaz yazar çıkar der ki ha bu arada bu dünyanın şöyle bi özelliği var onla buluyolar suçluyu dermiş gibiydi. Biraz garip bir eleştirme oldu ama sevmedim işte. 
Katılıyorum. Video Darkın ara sahnelerinde giren gereksiz gerilim müziklerinden bile daha boş.
Evrenlerin varolma sebebi zaten zaman yolculuğu. Dizinin en başından en sonuna senaryo tek seferde yazılmış zaten. Yani sonradan sallamalık bir durumu yok. Zaten final sezonunda bunun sebebi de çok net açıklanıyor. Diziyi izlediginize emin misiniz?
Öyle olduğunu iddia etmedim BANA öyle geldi dedim sadece. Dizinin sonu hoşuma gitmedi bu kadar basit kendimce yorumumu yazdım polemik yapmaya gerek yok , bir insanın beğenmediği şeyi yazdığınız şeylerle sevdiremezsiniz. Izlemedim kafadan salladım. Iyi günler
Saçma bulduğunuz seyin aslında bir açıklaması var bunu söyledim ben. Yoksa sevseniz ne olur sevmeseniz ne olur. Beni ne ilgilendirir. Ya da dizinin kalitesinden ne götürür.
Harika.