Netflix’te yayınlanan alman bilim kurgu dizisi.
Bence netflixin en iyi yapımlarından biri. Hikaye derin ve güzel. Çekimler, oyunculuklar harika. Olaylar bir kasabada çocukların kaybolması ile başlıyor. En son 33 yıl önce olan kaybolan çocuk vakaları, 33 sene sonra tekrar ortaya çıkıyor. Daha fazla spoiler vermek istemiyorum. Var mı izleyen?
Sitemizde şöyle de bir incelemesi mevcuttur:
İkinci sezonunu heyecanla bekliyorum. Gerçekten şans verilmesi gereken bir yapım.
80’ler kısmında çalan Nena’nın şarkısını da salayım. Dizi boyunca Alman etkisi iyi yedirilmişti.
Bence sadece Netflix değil tüm dünya adına en iyi dizi.Atmosferini bu kadar iyi hissettiren bir dizi görmedim.Bu kadar takip etmesi ve anlaması zor ama bir o kadar da zevkli dizi yok.Son olarak ben de diziden bir müzik koyayım.
En sevdiğim dizilerden birisi Dark. Heyecanla yeni sezonu bekliyorum.
Fringe den bu yana ilk defa bir bilimkurgu dizisini izlerken tatmin oldum netflix seviliyorsun kardeşim
Bende iki gün boyunca odaya kapanarak izlemiş ve giriş şarkısını telefona indirerek defalarca dinlemiş biri olarak ikinci sezonu iple çekiyorum. Karakterler, kurgu, çatışmalar şahane şahane… Gel ikinci sezon gel.
Muhteşem bir sezondu ilk sezonu 2. Sezonu merakla bekliyorum
Fringe ile hiçbir şeyi yarıştırmam ve yarıştıramam ama bu gibi dizileri seven bir insan olarak Fringe güzelliğine yakın diyebilirim. Çözmeye çalışmak, çaba sarfetmek, dönüp bir daha bakmak o kadar güzel ki! İkinci sezonu bekliyorum.
3 sezon olacağı belli olması iyi olmuş. Uzattıkça uzatıp ciddiyetini bozmayacaklar. Belki spin-off veya film ekleyebilirler ama bence iyi bir karar bu.
Bildiğim kadarıyla dizi finalinden sonra dark ile alakalı film vs gelmeyecek. Ama reyting durumuna göre sezonu uzatabilirler, örnekleri var mindhunter gibi
Mindhunter’ın henüz 6. bölümündeyim uzatılabilecek bir potansiyeli var gibi aslında. Uzatılması iyi olmuş.
Dark uzatılırsa diğer diziler gibi bozulabilme ihtimali var. Özellikle işlediği konu çok ağır zaten. Uzayıp aynı kaliteyi koruyan çok az dizi var. Hem Netflix bu bazen çok sevilen yapımları final çekmeden bile bitirebiliyor, belli olmaz sağı solu.
Mindhunter için gerekli materyal mevcut ellerinde o yüzden rahat hareket edebilirler ben severek izlemiştim, eğer beğendiysen yine netflixten manhunt unabomber ı da önerebilirim.
Dark konusu da zaman olduğu için geçmiş gelecek falan derken farklı şeyler çıkabilir zaten son sezonda karakterlerimiz iki zamana gitti.
Netflixte parasına değen yegane içeriklerden. Hatta izlediğim tek dizi bu oldu koskoca platformda.
Katılıyorum, konusuyla ve yönetmenlik başarısıyla üst düzey bir yapım. Almanca da çok hoş.
İzledikçe beynim yanıyor, beynim yandıkça izliyorum efendim. Fragmandan sonra bile sıcaklıkta artış oldu. Ama böyle seviyoruz sevgili dizimizi.
Kaliteli netflix yapımlarından bir tanesi.
Beyin yakan şahane bir dizi. Beklediğim yegane dizi
Ben bu dizinin öyle çok beyin yaktığını düşünmüyorum ama sevdiğim bi dizi olayları bittikten sonra tekrar hatırlatıp güzel bi akış sağlanıyor bu tekniğin adı ne bilmiyorum ama bu dizide güzel kullanmışlar direk olarak belli olmasa da dizide biraz fazla ensest var aslında bu biraz üzerinde düşününce rahatsız ediyo genel olarak başarılı bi yapım olduğunu düşünüyorum 3. Sezonu da izlemek istiyorum.
İlk izlediğimde sarmayan ve herkesin ilk bölümden sonra güzelleşecek dediği dizi.