Deprem

Unutmak yok.
Affetmek yok.
Helalleşmek yok.

16 Beğeni

İstanbul 6.2 ile sallanmış diyorlar, geçmiş olsun dostlar. Ben de hafif hissettim İzmir’de. Şiddeti tam doğru mu bilemedim, siteler açılmıyor ama TV lerde 6.2 diyorlar.

5 Beğeni

Geçmiş olsun herkese.

2 Beğeni

Geçmiş olsun herkese. Umarım herhangi bir sıkıntılı durum oluşmaz.

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşlar umarım herkes iyidir.

1 Beğeni

Geçmiş olsun herkese, umarım ucuz atlatılmıştır…

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun herkese.

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun herkese. Kimsenin canına zarar gelmemiştir umarım.

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşlar. Rant ekonomisi hayatlarımızı tehdit ediyor, büyük acılar yaşadık ama ders almadık, tesadüf yaşıyoruz…

2 Beğeni

Umarım yıkık bina yoktur. Herkese geçmiş olsun.

1 Beğeni

Tek başıma en üst katta duştaydım. Abim gelip almasa çıkamazdım valla bir köşede şok geçiriyordum çırılçıplak.

2 Beğeni

Duşta yakalanmak korkunç bir şey. Çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşlar, umarım sorunsuz atlatılır bu deprem.

2 Beğeni

Deprem olduğu sırada ailecek görüntülü konuşuyorduk. Annemle babam İstanbul’da oldukları için deprem anında görüntüleri gitti, çok korktuk. Çok sallandılar. Kendilerini dışarı attılar. Şimdi de eve girdiler ama aklımız onlarda kaldı. İnşallah bir şey olmaz… O anlık kesilmede bile kardeşimle aklımız ve kalbimiz yerinden gitti. Onlar daha fazla korkmasın diye sakin kalmaya çalıştık fakat bu ülkede deprem sadece doğal afet değil, başka bir şey olduğu için bu kadar endişelenmemiz az bile. Böyle bir yerde yaşıyoruz çünkü. Ya da yaşamaya çalışıyoruz. Hemen hatlar kesiliyor çünkü vicdanı olmayan bir sistemin içerisine hapsolduk. Önlem yok, ihmal çok.

Herkese çok geçmiş olsun. :mending_heart: Umarım daha felaket bir durum yaşanmaz…

5 Beğeni

Depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

Biz ailemle disardaydik , geçmiş olsun herkese. Halen disardayiz.

1 Beğeni

Herkese geçmiş olsun, kayınpederler Akçay’da, beşik gibi sallandık dedi.

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun herkese. Ben tam duşa girmek üzereydim… Bir anda çok fena sallandı binadaki herkesle birlikte ben de kendimi dışarı attım hemen. Umarım herkes iyidir…

1 Beğeni

Depremin vurduğu bölgelerdeki arkadaşlara geçmiş olsun; umarım can ve mal kaybı yoktur.