Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/devil-s-reign-marvel-evrenini-bastan-yazacak/
Marvel Comics önümüzdeki günlerde bütün evrenin kaderini değiştirecek yeni bir seriye başlıyor. Devil’s Reign isimli çizgi roman serisi, Wilson Fisk’in New York şehrinin başına geçmesini anlatacak. Sahip olduğu politik gücü kötüye kullanarak süper kötüleri etrafında toplamayı başaran Kingpin yüzünden kahramanlar da güçlerini birleştiriyor. Fantastic Four, Iron Man, Captain America, Spider-Man, Jessica Jones, Luke Cage ve… (DEVAMI…)
1 Beğeni
Norman Osborn’un Shield’in başına geçtiği Dark Reign dönemine benzer bir hikaye gibi gözüküyor. Osborn (Green Goblin) Amerikan’ın ve Dünyanın en büyük askeri yapısının başına geçer. Süper kötülerden bir ekip oluşturur. İşleri istediği şekilde yürütüp hayatı kahramanlara zindan eder. Kahramanlar onnu durdurmaya çalışır vs. Hikaye bir çok benzerlik taşıyor bana göre. Umarım iyi yazılıp çizilir.
Tabi Dark Reign bir dönem idi, yayınlanan hemen hemen tüm Marvel çizgi romanlarını ve evrenini etkileyen. İçerisinde birden fazla event de yer alıyordu. Bu ise 6 sayılık bir event olarak gözüküyor ama bu başlık altında yan seriler de olacaktır.
1 Beğeni