Devridaim Yanışlar

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/devridaim-yanislar/

image

İlk Dördün – Gerçekler Titreyen eliyle fesleğenin başını okşadı. Zihnini yakalamaya çalışan bedeni alabildiğine yorgundu. Ensesinde başlayan ağrının sebebi, on dakika önce aldığı haberdi. “Haber,” dedi kendi kendine, “ne garip hem müjdeyi hem sonu bir tutuyor içinde.” Oysa doktorunun yüzündeki ifade, tahlil sonuçlarını beklerken umutlu olmamasını salık verir cinstendi. İçten içe olacakları biliyordu. Son on… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Merhabalar,

Bu kesinlikle bir iade-i ziyaret değildir. Kendi kendime öyküne geldim.

“Hayır bir yolu olmalı mutlaka. Sadece unutmak uğruna buraya gelmiş olamayız? Siz nasıl eminsiniz? Hiç mi aklınız kalmadı yaşadıklarınızda?”

Sadece unutmak için bir yere gidilseydi, kapısında yatardım. Diyalog konusunda kalemin güçlü. Bence bu kurgu kadar, belki kurgudan da önemlidir.

İyi ki yazmışsın. Teşekkür ederim bu öykü için kendi adıma.

Sevgiyle!

1 Beğeni

Ezgicigim❣️

Çok beğendim öykünü. İçimde bir sürü duyguyu raks ettirdi, bir çok cümlenin altını çizdirdi. Seni okumayı, fantastik dünyayı gerçekliğin karanlık yüzü ile harmanlamani epey özlemişim. Bence ara ara ugramalisin buralara.

Gülperi ve onun gibi güçlü kalmak zorunda kalan tanıdığım, tanımadığım tüm kadınlara sevgiyle. Oykun kalbime dokundu.

Sağ ol, var ol🙏 Bolca sevgiyle.

1 Beğeni

Elif Merhabalar,

Çokça teşekkür ederim vakit ayırdığın için. Diyalog konusundaki yorumuna ekstra sevindim. Yazmaya başladığımdan bu yana en büyük kaygılarımdan biriydi. Ki başlangıç seviyesini görmek istemezsin…

Tekrar teşekkür ediyorum, ilhamın bol olsun!

Gayeciğim Merhabalar!

Telaşesi bol işlere girdim buradan uzak kaldım bu durum beni de üzüyor hayli. Ama ara sıra küçük baskınlar yapmak lazımmış onu anladım. Rıhtım’da yazarken ekstra mutlu olduğumu unutmuşum onu hatırladım bu seçkide. Eve gelmek gibi bir his burada yazmak.

Çokça teşekkür ediyorum güzel yorumun için.

İlhamın bol olsun :slight_smile:

1 Beğeni