DEX Kitap

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Merhaba, Jennifer L. Armentrout’un Titan serisinin 4. kitabı olan “The Prophecy”yi yayımlayacak mısınız eğer yayımlanacaksa ne zaman olduğunu öğrenebilir miyim?
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Forumda yayınevi yetkilisi yok. Instagram üzerinden veya e-posta gibi kanallarla yayınevi ile iletişim kurarsanız daha sağlıklı cevap alabilirsiniz. :pray:

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

1 Beğeni
  • Skyward-2 Eylül ayında çıkacakmış. Skyward-3 2022’de.
  • Bu sene 1 tane GRR Martin kitabı basılacakmış.
  • Mezbaha Beş’in çizgi romanını çıkaracaklarmış, tarih belli değil.
  • Kırık Diyar-3 çıkacakmış ancak tarih belli değil.

Instagram yayınında Senem Hanım anlattı.

4 Beğeni

Martin’in Gece Kuşları kitabındaki öykülere bayılmıştım. Yıllardır özellikle Fevre Dream kitabının çevirisini bekliyorum. Anlaşılan Epsilon’dan umut yok. Umarım Dex yavaş yavaş da olsa daha çok Martin yayımlar.

1 Beğeni

Başka bir şey isteseniz olacakmış :slight_smile:

1 Beğeni

Oh bee! Sonunda Fevre Dream çıkıyor. Bir Martin hayranı ve korkusever olarak bu roman yıllardır merakla beklediğim kitaplar arasındaydı. Haber için tekrar teşekkür ediyorum. :star_struck::pray:

Skward’la Kırık Diyar iyi haber.