@Husey in dediği gibi Allah korusun etiket fiyatı gelir 60 TL
Mesele o zaten:) İnce kağıt,az sayfa ama pahalı fiyat Arkabahçe işi.Ben şahsen çizgi düşler veya Marmara çizginin çıkarmasını isterdim.
Keşke Marmara Çizgi çıkarsa
Bu kalın kalın kitaplar ne? Öykü mü roman mı, niye kimse çevirmemiş ki bunları. Çok mu kötüler
Oğlunun, babasının LOTR’u nasıl yazdığını anlattığı kitaplar diye biiyorum.
12 cilt boyunca mı anlatmış?
LOTR u yeni baştan yazaymış daha kısa sürermiş.
1-5 Silmarillion
6-9 üçleme
10-11 Annals of Aman ve Beleriand
12 de son yılları
Her kitabı bir öncekinden daha güzel. Aynı yazarın Dresden Dosyaları’nı yayınlayan İthaki’nin buna da el atması dileğiyle…
Dünya çapında baya popüler olup da çevrilmeyen (5 kitabı saymazsak) iki üç yazardan biridir herhalde Jim Butcher. Diğeri de kesinlikle Steven Erikson. Birde Robin Hobb da gereken değeri göremedi ne yazıkki.
Dresden’i yarıda bırakan diyecektiniz herhalde.
Urban Fantasy’e pek sıcak bakmıyor bizim okuyucular galiba. Bu düz orta çağ dünyasına daha yakın.
Urban Fantasy bizim yayımcıların kanayan yarası bence. Artemis dışında serilere devam eden yok resmen. Demir Druid, Anita Blake, Sookie Stackhouse… Kaldı ki hiç haz ettiğim bir yayınevi değil. Kim Harrison, Patricia Briggs, Jim Butcher ve Ilona Andrews’ın uzun soluklu Urban Fantasy serilerini düzgün basılmış olarak görmeyi yıllardır bekliyorum.
Kitap mı oyundan esinlenilmiş, oyun mu kitaptan?
Oyunlar asıl. (20 karakter)
Teşekkür ederim (20)
Jim hariç bu isimleri hiç duymadım ancak biraz önce araştirdim. Vampir kitapları gibi duruyorlar. Tabi okumadan bilemeyiz.
Türün meraklıları için böyle bir kitap var:
Bir yerlerde türünü urban fsntasty diye okumustum.
Urban Fantasy vampiri de kapsar ama içeriğinde vampir dahil onlarca doğaüstü yaratık barındırır.
Gerçek Urban Fantasy bu değil arkadaşlar