Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Doğru bir an karıştırmışım :laughing:. Düzelttim.

1 Beğeni

Dünya’ya Düşen Adam’ın çizgiromanı geliyormuş, şunu şuraya iliştirilelim.

8 Beğeni

Kadınların Tarihi serisi hakkında bilgisi olan var mı? Yeni baskısı yapılacak mı acaba?

1 Beğeni

14 Beğeni

Bu yazarın diğer kitaplarını da merak ediyorum, umarım biri basar. Pegasus yayınlasa fena olmazdı aslında.

2 Beğeni

Bu serinin 7.ve 8.kitapları da var ve aşırı dilimizde görmek isterim.Şunun güzelliğine bakın.

3 Beğeni

Çok uzun zamandır takip ediyorum bu seriyi. Bir Allahın kulu yayınevi çevirmedi. Gerçekten hayret ediyorum.

indir
image

image (1)
9780356515175
indir (1)

13 Beğeni

Bone Shard Daughter ve The Mask of Mirrors ilk defa gördüm. Onun dışındakilere oyum +99999999 :smiley:
Alfa Ship of Magic i çıkarsa çok iyi olur
Pegasustan Red Sisters bekleyemiyorum :frowning: saçma sapan kitaplar basıyorlar adamın daha 2. serisinin 2. kitabını çıkarmadılar
Diğer kitapların yazarlarının Türkçeye kazandırılmış eseri var mı hiç görmedim

2 Beğeni

@Urahara @nehirthebooktuber Alfa bir ara Robin Hobb’un bütün eserleri basılacak demişti. Şu an durum ne bilmiyorum ama sıradaki seri Liveship Traders.

5 Beğeni

Ysabel faciasından sonra Guy Gavriel Kay’a bir daha şans vereceğimi düşünmüyorum kendi adıma. Robin Hobb için harika bir haber.

1 Beğeni

Ysabel’in facia olması çok normal, yabancıların da beğenmediği bir kitap zaten. Yazarın goodreads puanı en düşük kitabı. Bence 3,6 puanlı bir kitabın satmaması 4 üstü puan alan kitapların çıkmasını engellememeli.

2 Beğeni

GGK’yı @Everfever’a sormuştum, bir süre beklenecegini söyledi satışlar yüzünden. Uzun bir süre gelmez.

Bakker bana göre imkansız.

Sword of Kaigen ise yüzde 20-30larda nedense bırakmıştım (bir ara devam edicem). Ama o da gelmez gibi geliyor bana.

@_Ged Tigana veya Lions gelirse birlikte okuruz. Ysabel’i unut, o hiç yaşanmadı. :slight_smile:

5 Beğeni

@Urahara Bone Shard Daughter ve The Mask of Mirrors beğendiğim yabancı booktuberların ballandıra ballandıra anlattığı kitaplar, muhtemelen basılmayacak ama yine de bir ümit bekliyorum işte… Red Sister gelecek miymiş biliyor musunuz? Konusu harika bence tam benlik…
@Akahige Sword of Kaigen de inanılmaz merak ettiklerimden ama diğer paylaştıklarınız hakkında pek bir bilgim yok umarım hepsi basılır bol bol seçeneğimiz olur. En çok istediğim seri ise Liveship Traders, Ship of Magic kesinlikle. Robin Hobb’un üslubunu çok sevdim umarım devamı gelir ve hemen gelir.

6 Beğeni

Bahsettiğiniz kitaplara bir bakacağım ilgimi çekerse Ingilizcesini okurum artık ama muhtemelen 2 sene içinde olmayacağı için o sırada çevirisi de çıkabilir :rofl:
Red Sisters için bir duyuru görmedim. Muhtemelen 4 seneden önce gelmez. Önce Kızıl Kraliçe serisinin bitirirler. Yanlış görmediysem Parçalanmış İmparatorluk her kitap arasında 2şer sene bulunuyor. Bu durumda 3-4 senesi daha var Kızıl Kraliçenin diyebiliriz. Red Sistersında bitmesi 6 sene dersek artık temizinden 10 sene :rofl:

1 Beğeni

Ekrem Akurgal’ın Orient und Okzident: Die Geburt der griechischen Kunst kitabı.
image
Keşke bir yayınevi dilimize kazandırsa…

1 Beğeni

Benim gibi Infinite Jest çevirisi bekleyen var mı bilmiyorum ancak 1.5 yılda -ki bu çok normal- kitabın 258 sayfası çevrilmiş. Beklemedeyiz.

6 Beğeni

51N1Q1QTWQL
51OQvxIoPVL.SX296_BO1,204,203,200
51PGr4l6Z6L
51U5EvpAitL

3 Beğeni

145166
174752

6 Beğeni