Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Şunu da ekleyeyim: Ajans şuan darlıyormuş basın diye. Çok bekletmişler. Yani sahibini düşünce normalde hepsini basarlardı şu ana kadar :joy: neyse bakalım umarım basmazlar hakları düşer. Düşerse bomba bir yer alacak :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Amerikan iç savaşını güneyin kazandığı alternatif tarih türünde bir bk. İsmini İnsan Cephesi kitabından öğrendim.

5 Beğeni

Bırakmayabilir. Sırf tekelini korumak için satın almadığı telifleri bile opsiyonlayarak tutabildiğini duyduk. Bunun telifi de yüksek değildir o kadar, parasını basıp oyalayabilir. Elimizde Scalzi örneği var mesela. :slight_smile:

3 Beğeni

Bana da bu süre içinde 6,7 kitabı basamazlar gibi geliyor. İthaki yani kaplumbağa hızıyla jsjs

Düşecek gibi tüm totemlerim o yönde :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Yillar önce bir yayınevi Band serisini basmak istemiş ve İthaki taş koymuştu işlerine telifi alıp. 5 yılı doldurdu galiba ve şimdi yine basacağız diyorlar. Yahu ne diye zamanında basmayacaksan engellersin basacak olan yayınevini. Daha ne kitaplar tutuyorlardır böyle ellerinde milletin yıllardır basılsın dediği.

8 Beğeni

Maalesef, öyle çok seri ve kitap mevcut ki. Tekelleşme mantığı her zaman zarar verir. Bu konuda onlarda çok maymun iştahlı davranıyor, illa her şeyi biz basacağız diye diye.

Yani işlerden haberdar olmasam ithakiye sempati beslerdim ama çok antipatikler. :grimacing:

Okurları geçiştirmek için anlık çok iyi bahane buluyorlar bazı şeylere. Gülesim geliyor :sweat_smile:

5 Beğeni

Birkaç tane daha alternatif tarih konulu bk ekleyeyim.

8 Beğeni

Bassınlar basmasına, ancak onu da yapamıyorlar, yarım bırakıp bitirmiyorlar :slight_smile:.

3 Beğeni

Bu duruma o kadar kızıyorum ki anlatamam.Bunu da bir tık sert bir şekilde dile getirdiğimizde de (en azından ben) hemen başka argümanlar ileri sürülüyor.Anlaması güç gerçekten

1 Beğeni

Brian Lumley Necroscope serisi ayrıca değişik yazarların yazdığı Cthulhu Mitosu kitapları.

3 Beğeni

Uzun yıllardır beklediğim yazarlardan birisi de bu. Redditte sürekli olumlu yorumlar okuyorum Necroscope serisi hakkında. Ama ülkemizde satmaz gibi de geliyor bana bu yazar. Yani romantasy denilen çöpler varken bunları kim alıp okuyacak. Eskiden de Alacakaranlık saçmalığı vardı. Her dönem genç yetişkin türünde bir moda kasıp kavuruyor ortalığı maalesef.

3 Beğeni

Adam baya vampir mitolojisi yazmış hocam. Alacakaranlık tarzı veya anne rice kitapları varken necroscope ve cthulhu mitos kitapları çevrilse bile satmaz dediğiniz gibi.

2 Beğeni