Diriliş: 2518

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/dirilis-2518/

image

Büyük, silindir kapsülün içindeki bulanık, yeşilimsi sıvı aniden kapsülün arkasına bağlı hortumdan fışkırmaya başladı. Genç, beyaz tenli bir beden göğsüne ve burnuna bağlanan ince kablolarla birkaç saniye önce asılı dururken sıvının boşalmasıyla beraber kumaş bir giysi gibi kapsülün zeminine yığıldı. Kalın hortumu kemiren kanguru bacaklı, büyükçe bir fare birden gelen bu gürültüyü duyarak yerinde sıçradı… (DEVAMI…)

Kadının, adamı bulduğu kısma kadar olan hikaye içine çekmekten uzaktı. Ama olayların nedeni, sosyal konular ve zaman farkı hikayenin gidişatını değiştirmiş. Bir kişi üzerinden giden uzun diyalogları parçalayıp hikayene yayarsan bence daha etkili olur.

1 Beğeni

Öncelikle, okuduğunuz ve yorum yaptığınız çok teşekkür ederim. :slight_smile: Öykü içinde öykü yapmak düşüncesiyle yazarken adamın o uzun konuşmasını bozmak istememiştim. Belki de sizin dediğiniz gibi parçalayıp öyküye yaymalıydım o bölümü daha etkili olması açısından. Bir ara tekrar okuyup düzeltmelerde bulunacağım. Tekrardan teşekkür ederim. :raising_hand_man: