Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

3 saatlik dökümanter filmi gayet doyurucuydu. Diziye ne gerek vardı? O kaliteyi yakalayacağını sanmıyorum.

ingiliz karakterin popüler ingiliz oyuncusu seçecekler her halde.

3 tane live action dizi 3 tane animasyon bir ertelenir kesin.

videonu resmisi.

1 Beğeni

yanlış saymışım 3 live action 4 animasyon olacak toplan 7 proje.

amazon da abd ulusal kanalı dizileri kafasın da yarım saatlik polisye dizi geliyor. başrol de pretty little liars da spencer rolün oynayan gerçek hayat da suits de ki mike oynayan aktörün de eşi olan troian bellisario oynuyor. 9 ocak da 8 bölüm birlikte prime de yayınlanacak.

Dizi, daha önce duyurulan başrol oyuncuları Troian Bellisario ve Brandon Larracuente’yi canlandırıyor . Ek yeni kadroda Eriq La Salle ( ER, Logan ), Lori Loughlin ( Fuller House ) ve Rich Ting ( Tulsa King ) yer alıyor. Tim Walsh ve Elliot Wolf tarafından ortaklaşa yaratılan On Call , Long Beach, California’da devriye gezen çaylak ve deneyimli bir polis ikilisini konu alan adrenalin dolu ve içgüdüsel bir polis draması. Bir sinema verité efekti yaratmak için vücut kamerası, araç kamerası ve cep telefonu görüntülerinin bir karışımını birleştiren yenilikçi dizi, bir topluluğu koruma ve hizmet etme ahlakını araştırıyor.

Troian-Bellisario-Traci-Harmon-in-On-Call--Photo-Credit-Amazon-MGM-Studios-

Lori-Loughlin-Lieutenant-Bishop-in-On-Call--Photo-Credit-Elizabeth-‘Liz-Morris-

Troian-Bellisario-Traci-Harmon-in-On-Call--Photo-Credit-Amazon-MGM-Studios-1-1

Troian-Bellisario-Traci-Harmon-Brandon-Larracuente-Alex-Diaz-in-On-Call--Photo-Credit-Amazon-MGM-Studios-

Eriq-La-Salle-Sergeant-Lasman-in-On-Call--Photo-Credit-Elizabeth-‘Liz-Morris-

eğer ilk sezon sonu da iptal olmazsa netflix, amazon ve ya blu tv bu 3 ün de bir alıp yayınlasa güzel olur.

Young Sheldon ve The Big Bang Theory dizileri Prime video da mevcut.

onu biliyorum ben yeni çıkan spin off diyorum. bu arada young sheldon netflix de türkçe dublajlı olarak da var. the big bang theory de prime da var digitürk dublajıyla. bu benim dediğim cbs de yeni başlayan ‘Georgie & Mandy’s First Marriage’ adlı yeni spin off.

2.resim de ki haller daha güzel yaptıkları makyaj daha iyi.

aynı durum abd de apple tv+ da var.

1923 ün ikinci sezon olacak mı? Olacaksa ne zaman? Bilgi var mı?
Senaristin 1944 üzerinde çalıştığı ile ilgili bir yazı okumuştum bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?

olacak ama son sezon olacak.

1 Beğeni

Aynı zamanda 3. sezon onayını da aldı. :white_check_mark:

2 Beğeni

young sheldon 7. sezon muhtemelen dublajlı gene bu ay geliyor.

aslında sırf max gelecek the big bang theore spin off ve yeni cbs gelen bir young sheldon spin-off olan george and mandy first marriage spin off yasal bir şekilde türkçe dublajlı izleyebilmek için max gelmesin ya da blu tv in hbo olan anlaşmasın max de dahil etmesin istiyorum bu arada george and mandy first marriage ben korsan da izliyorum eğer ilk sezon sonu da iptal olmazsa bir max orijinali olmadığı için netflix ve ya prime da dublajlı gene getirilebilir.

yani dizi ve ya bir macera film olarak güzel gözüküyor da hiç star wars iş gibi durmuyor.

1 Beğeni
4 Beğeni