Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

max abone sayısı son girdiği ülkelerle birlikte 7 milyon artmış 110 milyon olmuş keşke bize de getirseler ya da blu tv ile olan anlaşmayı max dahil etseler.

dizin yazarı böyle artı cv sin baktığımız da amazon yüzüklerin efendisi dizisin yapan adamlarla aynı boş cv paylaştıkların görüyoruz.

bu arada hbo un eski bildiğimiz hbo olduğun düşünmüyorum. bir kere warner GOT filmler ve oyunları yapmasın da belli. bizzat kendi yapım olmayan the batman,dune, it spin-off ve the last of us izin vermesin de belli. zaten yöneticiler çoğu değiştirilmiş.

Click bait atan bir hesaba benziyor resmi açıklama bulamadım bu tarz hesaplardan haber paylaşmadan önce en az 3 defa teyit ettirmek lazım. Çünkü WBD birleşimi sonrası ellerinde bulunan Fikri Mülkiyetleri iyi kullanmadıklarını fark ettiler HBO kablolu olarak yayın hayatına devam eden bir platform hala o yüzden bazı projeler Max için geliştirilmeye başlanıyor bakıp bu işin kablolu da satarız dedikleri an HBO’ya transfer oluyor.

haberin detayların girdiğim de okumadığım demiyor. büyük kızım okuyabileceğim. kadar okuduğum diyor. ayrıca kitaplar birebir aktarmanı başarı getireceğin ama bu fikir de hoşlanmadığın söylemiş.

Harry Potter dizisinin Showrunnerı His Dark Materlias ve Sucsession dizisinin Showrunnerı. Twitter’da ki mavi tikli ve 10 bin takipçili hesaplar güvenilmezdir o yüzden Variety veya The Hollywood Reporter haber yapmadığı sürece inanmayın arkadaşlar.

ya birin de gördüğüm de gerçek sanıp attım.

Tamam güzel diziydi seyrettik ama ilk bölümü 16 Haziran 2019’da yayınlanmış. 2 sezon yayınlandı. 3.sezon çekimine daha başlamamışlar, olmuyorsa olmasın bırakın ya.

1 Beğeni