Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

Aratınca gördüm, platformmuş. Ben 20 yıl geriden geldiğim için bunlara daha zamanım var.

1 Beğeni

ne tuhafsa paramount knuckles dizin prime vermiş. ama bein ile olan anlaşmalar gereği seslendirme kadrolarına göre star trek discovery ve lower decks oraya türkçe dublajlı gelme ihtimali var. gerçi ben lower decks netflix gelsin istiyorum bekliyorum ama.

4 Beğeni

10 Beğeni
5 Beğeni

1 Beğeni

İlk sezon sadece ilk kitabı mı kapsıyor acaba ?

Fragman ilk kitabı kapsıyor gibi görünüyor.

1 Beğeni

Dizi gelmeden okumak istiyordum ilk kitabı okumam yeterli o zaman.

2.sezon onaylandı :white_check_mark:

2 Beğeni
1 Beğeni

Fragman da "Savcı Esra yaşıyor " dediler de bence amirimin kafa yine farklı evrenlerde geziyor. :slight_smile:

Ekran görüntüsü 2025-04-15 154909

Amirimden yeni fragman var! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, yeni sezonuyla yakında sadece Max'te. pic.twitter.com/FZfL30wOPi

— Max Türkiye (@StreamMaxTR) April 15, 2025

yok ya baya yaşıyor karakter diziye geri dönecek bu arada ben behzat ç. hiç izlemedim bunu da sonra da izlemem her halde.

Böyle saçma şey mi olur? O kadar bölüm, arada yok sayılan bir sezon ve tonlarca olaydan sonra aaa ölmemiş mi olacak.

Neyse ben de izlemem bu durumda herhalde. :slight_smile:

yok kendine öldü süs vermiş ve yıllarca saklanmış olacak bir neden de dolay.

Gol9gAlWEAEZCc-

Gol9gAjW0AAygI_

Gol9gAtXQAA-2rl

Gol9gAzWMAAPJkM

Gol_bbFWgAE-dvH

Gol_bbFXoAECJBo

1 Beğeni

Manşette yazdığı gibi Dexter bir şekilde küllerinden doğuyor :blush:

1 Beğeni

https://x.com/DexterDaily/status/1912276433939943526

Dexter Morgan is back for good, and he’s here to stay! Dexter: Resurrection Showrunner and Michael C. Hall Confirm Multi-Season Sequel: ‘We Plan to Do This for Years’ ‼️

1 Beğeni

Gece gordum, fazlasi var. Vanity Fair on Instagram: "First Look: In ‘Dexter: Resurrection,’ Michael C. Hall rises from the ashes. Hall, who pushed to bring Dexter Morgan back to life, admits the new series will “undo” the fate of TV’s most honorable serial killer. “We thought it would be the end, but he’s a remarkably resilient guy, so the possibility was always—at least for me—percolating,” says the actor, who worked with original showrunner Clyde Phillips. Shot on location in New York City, ‘Resurrection’ is framed by the intense dynamic between father and son. The series, which stars Peter Dinklage, Uma Thurman, and Neil Patrick Harris, premieres this summer on Paramount+ with Showtime. See more at the link in bio."

Yillarca surmesine ben varim!