Dizi Dünyasından Dikkatinizi Çeken Haberler

2 Beğeni

6 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni
1 Beğeni
4 Beğeni
3 Beğeni

Muazzam bir dizi. Medikal dizi sevmeyen insan bile izler, izlemeli.

2 Beğeni

Ver Dexter’e yaz deftere…

Dexter prequeli tek sezonluk bırakıldı, ikinci sezonu yapılmayacak.

Haklı çıkmaktan memnunum. Sezonu sonlandığında seyredeceğim ancak puanlar hem bölüm hem sezon bazında 9’un hayli hayli üstünde. Beklenenin tersi ivmeyle birkaç sezonda IMDB Top TV Series listesinde zirveye oynarsa çok gülerim.

2 Beğeni

Ama gerçekten hakediyor şu ana kadar. Sadece 1 sezon ile sonlanması üzdü ama en azından hak ettiği finali görecek diye düşünüyorum. Biz de Original Sin ile Dexter özlemini dindiririz en azından bir süre daha.

Bir de aynı evrenden başka bazı karakterlere spinoff yapılsa tek sezonluk güzel olabilir. Özellikle bu son sezon ilgi çeken bazı kararkterler var bana göre.

4 Beğeni

Ana seride Brian Moser ve Doakes az, Quinn fazla kullanıldı, hatta Quinn’in Doakesvari iz sürüş sonrası etkisiz bir karaktere dönüşmesi tamamen kayıptı. Debra’ya hiç girmiyorum.

Prequel beklenenden iyiydi. Zaten ratingler yahut bütçe sebep olmamış görünüyor, Resurrection için iştah açıcı görevini tamamlaması yeterli görülmüş. Hacks’ta spin-off isteğini reddeden ekibin programının yayından kalkmasından farklı bir talihi yaşamasını umuyorum yeni serinin. Heyecanla izlemeyi bekliyorum.

Unutkan not: Prequel’de esas Keith Carradine’i tekrar görmeyi umuyordum yeni sezonlarda. Trinity Killer tek başına yükseltmedi 4. sezonu, yer aldığı her bölümde ve sezonda ekranı kaplıyordu şehla gözlü jönümüz (ağabeyini ne kadar sevmiyorsam onu o kadar severim). Bakarsınız Comic-con panelinde nabız ölçtük bahanesiyle devam kararı alırlar.

Neil Patrick Harris’ten umutluyum. Aslında tam Dexter’a göre bir manyak başka dizilerde dolaşıyor: Önce Ozark, sonra TWD Dead City. Lisa Emery’i zorlu bir rakip olarak karşısında görmek şahane olurdu.

3 Beğeni

zaten iptal olan dexter orijin sin.

1 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

1 Beğeni