Mare of Easttown mini kalsa daha çok sevinirdim ama 2. sezonunu da izleriz her türlü
.
Big little lies’a White Lotus’a devam etmek True detective’in hiçbir şekilde ilk sezonuyla kıyaslanamayacak devamını çıkarmak. Şimdi de Mare of Eastown’a devam etmek.
Amacım tuttu devamını getiriyorlar şikayeti değil. Tuttuysa devamını düzgün getirmiyorlar şikayeti. Ama gel gör ki At&t satın alımından sonra hbo ve Warner Mediadan doğru düzgün kaliteli bir şekilde devam eden bir dizi göremedik neredeyse.
Kabul ediyorum artık tiktok var, youtube var. Prestij diziler eskisi kadar izleyici de yer edinmiyor. Ama bu demek değil ki prestij diziler öldü. İnsanlar hâlâ komplike hikayeler, derin karakterlere, uzun sezonlara aç özellikle bu kalite düşüşünün tüm tv ve yayın platformlarına yayıldığı dönemde.
Son zamanlarda devam sezonları iyi olan bir dizi hatırlamıyorum. İşi tadında bırakmak deyimini bildiğiniz yok ettiler.. HBO hala dizi anlamında kalitelidir bazı falsoları olmasına rağmen..
![]()
Tek parça Tek Parça gerçekkkkk
Fragman çok iyi gözüküyor. Robin’i de beğendim. Bakalım nasıl bir sezon olacak?
Benim biricik Roland Deschain’ imi siyahi yaptılar. Bari Kratosu da Cristopher Judge’a verselerdi.
Dizi çıkışını yapsın da görelim bakalım. Konuşmak için çok erken. Kara kule ise dizi formatında yapılacağı yerde tek filme sıkıştırdılar ki zaten oyunculuk seçimleri ortadayken gişede battı. Sanırım dizi projesi ihitimali konuşuluyor da resmiyet kazansın paylaşım yapılır burada.