Bu haber gerçek değil twitterdaki tüm postların altına topluluk notu eklendi.
Yedi Krallığın Şövalyesi’nin 2. sezonu, her biri 30 ila 60 dakika arasında süren altı bölümden oluşacak ve Dunk ile Egg’in Dorne’a yaptıkları yolculuğu konu alan “Yeminli Kılıç” öyküsünü uyarlayacak.
Sezonun yapım aşaması devam ediyor ve 2027’de yayınlanması hedefleniyor.
Çok güzel başladı ve çok güzel bitti. 5.bölümde ki malum olaya hazır olmadığım için bölüm yayınladıktan 2 gün sonra izleyebildim. Dunk ve Egg arasındaki kimya mükemmel. Maekar’ı yeniden görmek istiyorum.
Bütçesi kısıtlı olduğu halde malum olayı iyi çekmişler. Ejderhaya yatırım yerine biraz da buna fazla para harcansaydı daha iyi olabilirdi. İyi başladı umarım devam sezonları da kalite artarak devam eder. ![]()
Orijinal diziyi yeniden çekmeyeceklermiş. Yeni hikayeler için sabırsızlanıyorum.
Orijinal dizi tadını vermeyecektir ancak iyi kalitede olacağını düşünüyorum ![]()
Dizinin potansiyeli var. Özellikle Dunk ve egg in evrendeki yeri bakımından ama bu sezon özelinde, yapımcıların bu diziyi ciddiye aldiğini düşünmüyorum.
O potansiyeli tadında bırakmak da önemli. İyi reyting var da diye umarım süreci çok uzatmazlar. Yapımcılar işini ciddiye alıyorlar bana sorarsanız sadece bütçe konusunda sıkıntılılar ki onu da bu sezon özelinde iyi kurtardılar.