Norsemen var viking konulu mizah dizisi. Herkes sevmiyor ama bir şans verebilirsiniz.
Yunan mitolojisi desen çokta İskandinav mitolojisi tarzı dizi neredeyse çok az. Adamakıllı god of war 4 oyununda öğrendim ben çogu İskandinav mitini. 
Bir şans vermeye değer gibi görünüyor çok teşekkür ederim 
Sıkıntı orada işte keşke İskandinav mitolojisiyle ilgili daha fazla dizi olsaydı 
God Of War’ı kardeşime almıştım ama beyefendi yarım bırakmıştı. Bende bir şans vereyim o zaman teşekkürler

Hahaha bir sanş verme direk oynayın, hikaye mi dersin, oynayış mı dersin herşeyi ile süper bir oyun.
Mitoloji dizisi değil ama battlestar galacticayıda öneririm bilimkurgu yapımı ama izleyeceğiniz ender muhteşem dizilerden.

Rita güzel bir Danimarka yapımı öğretmen dizisidir.
Tamam o zaman teşekkürler 
Dizinin konusu ne acaba ?
Bana leftovers dizisini önerdiler ama kararsız kaldım. Buradan tavsiye eden var mı acaba?
5 bölüm izledim şiddetle tavsiye ediyorum. 5 bölümde bu kadar nasıl emin oldun diyebilirsin ama sevdim mi çok bağlanırım
Araya bir şeyler girdi izleyemedim. Blu tv ye gelecekmiş yakında bu arada. (Sevdiğim şey herkesin hayatında bir dram ve değişik olaylar var kime bağlanacağımı şaşırdım. Bir de mesela insanların bir anda yok olması doğaüstü bir olayken buna verilen tepkiler, olaylar çok gerçekçi. Anlatış biçimi ve müzikler de çok hoşuma gitti.)
Normalde Jerry’nin söylediği şeyin tersini yapmamız gerekir ama bu defa istisna olsun xd
Ahahahaha Jerry şuan atarlanıp ortamı terkediyor.
Klasik bir öğretmen dizisi. Bir yandan kendi hayatındaki sorunlarla uğraşırken bir yandan da okulda çocukların problemleriyle uğraşıyor. Dizi çok iyi gidiyordu ama ben sinir olup bıraktım. Dizi 1. sınıf bir ülkede geçtiği için özellikle okulda yaşadığı problemler bana çok basit geliyordu, fakat dizide çok büyük bir olaymış gibi anlatıyorlardı bu olaylar. Anlayacağınız biraz çekememezlikten bıraktım.
Ben hiç başlamayayım o zaman durduk yere sinir krizi geçirmeyeyim
Teşekkürler
Benzer şekilde Borgen dizisi geldi aklıma. Onda da Danimarka’nın kadın başbakanının gözünden siyaset meclis vb konular işleniyordu. Aslında güzel dizi, izledim ve bitirdim ama bir doğa belgeseli gözüyle izledim. Hani okyanus tabanlarında tuhaf, çok tuhaf canlılar gösterirler de vay be dersiniz ya bunlarla aynı dünyada mı yaşıyoruz diye. Tam o duygularla izledim. Ülkede meclisin gündemi domuzların kuyruğu kesilmeli mi gibi şeylerdi, başka konu olmadığı için bunu tartışıyorlardı
Ama güzel dizi tavsiye ederim ![]()
İskandinav dizileri genelde böyle oluyor. Artık ülke kısmında İskandinav ülkelerinden birini görünce o diziyi izlemekten vazgeçiyorum.

babylon 5
Bu dizi hakkında fikri olan varmı?
Fireflyı izlediniz mi izlediyseniz nasıl buldunuz ?
İzledim efso bir yapım ama devamı olamadıgı için yorum yapmadım yoksa en iyiler arasına rahat girerdi.
Evet malesef tamamlamadılar efsane diziyi