Dizilerden En Sevdiğiniz Bölümler

İzlediğiniz dizilerden en sevdiğiniz bölümleri paylaşabilirsiniz. Yerli, yabancı fark etmez. Hatta anime bölümü de paylaşabilirsiniz dilerseniz sonuçta o da dizi formatında çıkıyor. :grinning: Bölüm numarası yanında bölüm ismi de paylaşırsanız daha güzel olur, IMDB’den puanına da bakarız.

2 Beğeni

Güzel bir başlık. Ben de kendimce birkaç bölüm ekleyeyim. :slight_smile:

Doktor Who dizisinin 5. Sezon 10. Bölümü açık ara favorimdir.

images (2)

Game of Thrones 5. Sezon 8. Bölüm yani Çetinocak bölümünü hala dün izlemişim gibi hatırlarım. Sanırım en çok bu bölümde nefesimi tutmuşumdur.

Aklıma geldikçe güncellerim. :slight_smile:

2 Beğeni

Smallville icin Unsafe.

1 Beğeni

Şu anda ilk aklıma gelenler:

The Sopranos 3x11 - Pine Barrens.

Bu bölümü ilk izlediğimde binayı inletmiştim gülmekten, 5 yıl geçti hâlâ aynı etkisi sürüyor. Bana başlatan arkadaş uyarmıştı inanılmaz iyi diye. Onun hypeladığından bile çok daha iyi bulmuştum.

Bölümdeki oyunculuklar, kara mizah, bir aile-mafya dramasından beklenmeyecek absürtlükler. Bu bölüm için ölürüm. Kurşun atar kurşun yerim. Başlığı açarken paylaştığım görsel de oradan.

Game of Thrones 3x9 - The Rains of Castamere.

Bu bölümü ilk izlediğimde 16 yaşındaydım sanırım ve dizi kültürüm pek yoktu. Ona rağmen hasta olmuştum. İnanılmaz dramatik bir bölümdü. Kızıl Düğün’ü gayet iyi yansıtmışlardı. Dizinin son iyi zamanlarından.

Behzat Ç 78.bölüm

Tamamı tek mekanda geçen, efsane sohbetler, tiradlar, komedi ve dramın döndüğü bir bölüm. Daha iyisini çekmeleri çok zor her hangi bir Türk yapımında. Kaç kere izledim sahnelerini sayamıyorum artık. Gelmiş geçmiş en iyisi.

The Boys 3x6 - Herogasm

Dizinin öyle büyük bir fanatiği değilim ancak çok sevdim bu bölümü. Aslında tiksindirici derecede gore ve cinsellik var ama çok akıcı ve çarpıcı bir bölüm. Saçmalıklar var ama inanılmaz zevkliydi.

Spartacus 1x13 - Kill Them All

Yine genç yaşta izlediğim dizilerdendi. Bu bölümde inanılmaz gaza gelmiştim.

*Şimdilik bunları bırakayım ilerde eklerim aklıma geldikçe. :slight_smile: *

3 Beğeni

Akla gelmisken,

Darwin vs Essex a.k.a. Mr. Sinister.

2 Beğeni

Battlestar Galactica 1. Sezon 1. Bölüm “33”
Futurama " Late Philip J Fry"
İlk aklıma gelenler