Doğan Kitap

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

2 Beğeni

Margaret Atwood - The Testaments çevirisini ne zaman yapacak Doğan Kitap inanılmaz meraktayım. Hiçbir ses vermiyorlar. Atwood külliyatı ile ilgili merak ettiğim bir diğer konu da çok eskiden AFA Yayınları’ndan basılan Kedi Gözü ve Ademden Önceki Yaşam’ın yakın zaman yeni bir çeviri ile basılma planı olup olmadığı. Ve son olarak bir teşekkür & bir sitem: Sevgili Doğan Kitap, Damızlık Kızın Öyküsü Çizgi Roman’ı basarak nasıl mutlu ettin okurunu ama neden böylesi kıymetli bir kitabı ciltli/sert kapak basmadın?

@Everfever Kemal bey Mehmet Özgül’ün Lyudmila Ulitskaya çevirileri yeniden basılacakmış, yine Doğan kitap mı basacak, bilginiz var mı?

Bilgim yok ama bir sorayım. Öğrenince haber veririm.

1 Beğeni

Hocam selamlar, @alper hocamın kitabını sorarken size zahmet olmazsa DEX’ten çıkan N. K. Jemisin’in Kırık Diyar serisinin son kitabı basılacak mı? Basılacaksa belirli bir zamanı var mı?