Eskiden okul günlüklerimizin arka kapağında “Belki bir gün bu günlük müzede sergilenir ” yazardı. Bu senekilerdeyse sağlık ve hijyen kuralları yazıyor. Basbayağı bizden ümidi kesmişler ://
Yaşadıklarınızı tam olarak anlayamadığımız için tedavi olun, tedaviyi ertelemeyin demek kolay tabii bizler için ama bence o adımı atmalısınız. Şöyle ki böyle ani bir durum sonrası ömür boyu " acaba bir daha gelecek mi? Yine hayatımdan çıktığını sandığım bir anda tekrarlayacak mı?" gibi bir şüphe ile yaşamaktansa mücadele etmek daha iyi bir seçenek. Belki bu mücadeleniz şu anki stres ve mutsuzluğunuza bile çare olabilir. İnşallah çok daha neşeli, stressiz ve huzurlu günleriniz olur.
İzzet Güllü’ye bir bakın derim.
Sonunda ekşi sözlük’te yazar oldum bir hayırlı olsununuzu alırım (:
Hayırlı olsun. Kaç sene beklettiler?
1 sene oldu sanırım yaklaşık olarak.
Çok şanslısınız, ben 3 sene beklemiştim
Şansa bak ya, gece gece dişimi fırçalayım derken musluk patladı. Vanayı kapatayım dedim önceki kiracı vananın önüne dolap yaptırmış, vananın olduğu yeri kestirmeye çalışmış ama birkaç denemeden sonra yeri tutturamamış ve tam kapanmasını engelliyor. Ana vanayı kapatmak için aşağıya indim ana vananın kapağı yok ve iki gün önce yeni ev taşıyan arkadaşa lazım oldu diye alet takımlarını vermiştim, ingiliz anahtarı da yok.
Tekrar yukarı çıktım mecburen, banyodaki vanayı kapatmak için. Dolabı kısmen kırıp kapattım. Vananın tam kapanmasını engelleyen dolabı yapanı, ana vananın kapağını alanı saygıyla anıyorum.
Hayırlı olsun. Şimdi anlaşıldı neden son zamanlarda burada yazmadığın.
Hayırlı olsun.
Hocam sen Final Destination olmuşsun. Dikkat et bu ara kendine
Aslında ekşi’ye bile yazamıyorum. Sadece sizin yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Son zamanlarda o kadar meşgulüm ki okul-iş derken hiçbir şeye vakit ayıramıyorum. Yoksa KR koptuğum bir platform değil bilesiniz. Hepinizi takip ediyorum burada :d
Tebrik ederim sizi.
Kalkmam gereken saat ile kendimi kalkmaya hazır hissedeceğim saat konusunda bir karar verip uyanacağımı tahmin ettiğim saati de hesaplayarak bu üç saati kapsayan ve bunların dışında ne olur ne olmaz diyerek birkaç alarm daha eklersem…
Pazartesi gün olmaktan çıkarılsa ve hafta Salı’dan başlasa nasıl olurdu acaba?
Salı, pazartesi olurdu bol şans…
Aynen bendeki gibi 20’ye yakın (bazen fazla) alarm olur
Ben alarmı kuruyorum, ama uyanamıyorum.
Ben de sürekli alarmı erteliyorum, bir bakmışım ki 1 saat geçmiş.
Haksızlık kadar kötü bir şey yoktur.
Ya şu gece oldu mu tatlı krizimi durduracak bir taktik vs ne biliyim yok mu diyetisyen arkadaşımız ya. Ama sakın bana öyle elmaya tarçın dök, yoğurdu çilekle dondur filan aman diyim… Kalp kırarım…
Edit: Nasıl gözüm döndüyse, yoğurdu çilekle dondur yazamadım bile. Dondurmayı dondur demişim.