Draco Malfoy'un Şeytani Bir Kötü Olmadığının 5 Esaslı Kanıtı

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Draco Malfoy'un Şeytani Bir Kötü Olmadığının 5 Esaslı Kanıtı – Fantastik Canavarlar

image

Draco Malfoy’u kibirli, ön yargılı, diğer öğrencilere ve özellikle de Hermione’ye karşı oldukça kaba biri olarak tanıdık ancak işin aslı bu kadar da kötü değil. Burada, şüphesiz çekilmez biri olan ancak kesinlikle kötücül olmayan Draco’nun karakterine yakından bir bakış atacağız. 1. Aile Etkisi Draco’nun ailesi ve bilhassa da babası tarafından yoğurulup şekillendirildiği aşikar. Hatta kurduğu… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Hahaha, bu içeriğin şu dönemde çıkması çok güzel oldu. Tiktok’ta şu sıralar sürekli Draco’lu editler çıkıyordu karşıma.Hâla ergenliğim bitmemiş olsa bile, Draco’nun ne bir kötü çocuk cazibesi var, ne de sevilecek birisi. Bu kadar edite rağmen, benim için hâla şımarık bir ergen.

2 Beğeni

Draco en sevdiğim 3. karakter. I :heart: Draco

Draco’dan nefret ediyorum ve bunu bunlar bile değiştiremez! :rage: :rage: Ailesi onu zorlasa da iyi biri olabilirdi! :exclamation: :exclamation: :rage: :rage:

2 Beğeni

Draco ne kadar favori karakterlerimden birisi olsa da, kötü olmadığı durumunu değiştirmez. Evet bazı konularda (Ölüm Yiyen olması vb) seçim şansı yoktu fakat Harry’e zorbalık yapmak, Muggle Doğumluları aşağılamak gibi konularda bal gibi de seçim şansı vardı. Çok kötü kalpli bir karakter mi hayır değil ama bu onun iyilik meleği olduğunu göstermez.

2 Beğeni

Eet sana göre kötü olabilir seviyosun zaten bu hakkın karışamam ama bence draconun kötü olması babasını örnek olması ama sen öyle düşünüyorsan ben karışamam en doğal hakkın :smiley:

Filmleri izlerken Draco’nun kötü biri olmadığını çevresinin (ailesi ve ailesinin çevresi) kötü olduğunu düşünmüştüm , Draco onlara özeniyordu ve bazı konularda da onlar tarafından zorlanıyordu.Son filmlerde zaten Draco’nun kötü biri olmadığını görebiliyoruz.Bence Draco serideki nadir “derin” karakterlerden biri