"Dumbledore'un Sırları"nın Yeni Fragmanından Gözden Kaçan Detaylar

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Dumbledore'un Sırları Yeni Fragmanı: Gözden Kaçan Detaylar

image

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmine ait ikinci fragman nihayet yayınlandı. Dumbledore ve Grindelwald’ın yüz yüze gelmesinden bir parça Burnuk Teddy’ye kadar büyüleyici anlarla dolu olduğunu söyleyebiliriz. Bir göz atmaya ne dersiniz? Elbette istersiniz… Potterhead’leri bir kez daha Harry Potter’ın büyülü dünyasına götürmeyi hedefleyen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore için geri sayım sürüyor. Öncelikle yayınlanan… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Harry Potter evrenine dair her şeye merak ve heyecanla yaklaşıyorum… Ama iki fragmanın ve karakter posterlerinin ardından benim de aklımda kalan en büyük soru bu: TİNA NEREDE?

İzmir’de yerel sinema var mıdır? Avm’ler ve sinema beni pek sarmıyor. O eski sinemaları özlüyorum.

1 Beğeni

Alsancakta karaca sineması var son kalan olarak, o da pandemi de kapanmıştı zorluklar yaşıyordu ama bir şekil devam ediyorlar gördüğüm. Alsancak İzmir Sineması ve Konak Şan Sineması vardı ama kapandılar maalesef.

Fuarın içinde İzmir Sanat vardır, mevcut salonunda film gösterir dönem dönem.

9 Eylül rektörlük binası arkasında Desem vardır, sinema salonu vardır. Bazen kendi halinde bir şeyler oynatıyorlar, bazen birtakım festival ya da etkinliklere ev sahipliği yapıyorlar.

Ben bu bölgede oturduğumdan aklıma gelenleri yazdım, farklı bölgelerde ayakta kalan var mı bilemedim. Karşıyaka çarşı da yerel bir sinema vardı eskiden, adını hatırlayamadım şu an. Karşıyaka sineması mıydı deniz sineması mıydı, öyle bir şey. Belki o hala hayatta kalmıştır :slight_smile: .

1 Beğeni

Dün sinemada izlediğim filmi evde izledim. Meğer filmin sonunu izlememişim ama haberim yokmuş. Zincir sinema salonları mı yoksa alışveriş merkezi sinemaları mı dersiniz hepsi sizden ücret alıyorlar ama karşılığında hiç bir şey vermiyorlar. Yeni gelen filmleri sinemada izlemek izle ev sinemasına çıkmasını beklemek arasında ikilemdeyim.

1 Beğeni

Çok uzun zamandır sinemaya gitmeyi bıraktım aslında. En son Bakırköy Avşar sinemasında Inception ikinci kez gösterime girmişti ben de ona gitmiştim. Bunun dışında geleneksel olarak kardeşimle Harry Potter çıktığı gün sinemaya gideriz. Yani hesabını yapın işte. :sweat_smile: Şimdi yeni film gelecek ve kardeşim askerde olduğundan ortak bir gün belirleyip izlemek istiyorum. Evde sinema sistemi olmadığı zaman sinema bana keyif vermiyor. Sinema sistemini de kurunca bu sefer ev sahibiydi filan sorun oluyor. O yüzden sormuştum aslında. Eski sinemaların bir nostaljisi oluyor. Eskiden neredeyse dizi izler gibi her hafta iki kez sinemaya giderdim.

2 Beğeni

Ben sinema aşığı, film aşığı adamdım. Bu kalitesiz salonlar aşkımı öldürdü :smiley: Bu lamba kısma durumu da 4-5 yıldır var, çok şükür geçenlerde birileri gündem yaptı da herkes anladı :joy:

Hem arthouse filmlere, hem ödül sezonu filmlere hem de blockbuster filmlere koşa koşa giden ben 3 yıldır falan sinema salonuna girmedim. Covid de güzel bahanesi oldu açıkçası. Artık vizyona girer girmez izleme derdim de yok, evde kaliteli tv ile kaliteli görüntü çok daha konforlu şu an.

@Agape Ben birkaç salon önerdim ama başlığa bakmamışım, yeni girecek fantastik canavarlar filmi bunların hiçbirinde vizyona girmez :sweat_smile: . Bunun tek gireceği zincir sinemalar olur maalesef.

2 Beğeni