Katılıyorum ve artırıyorum. BKK serisindeki kitapların bir çoğu klasik adledilebilecek kalibrede değiller. 
Klasik sayılan çoğu kitap da edebiyatta klasik sayılabilecek kalibrede değiller.
Neye göre klasik değil veya neye göre klasik olduğunu ve hatta klasiğin ne olduğunu söylerseniz daha aydınlatıcı bir fikir alışverişi olur diye düşünüyorum.
Siz anladığım kadarıyla eleştiriyi daha genele taşıyorsunuz. BKK içerisindekilerin klasik olup olmadığına bakmaktansa edebiyat içerisinde yayınevi tercihine bakmaksızın çoğunlukla klasik olarak tanımlanan kitapların birçoğu da klasik değil, yani aslında daha çok bunu eleştirmek lazım demek istiyorsunuz sanırım doğru mu?
Evet. Tam olarak bundan bahsediyorum.
Ben Hanedanlar Üçlemesi kapaklarını çok beğendim, şaşırdım burada bu kadar yerden yere vurulmasına. Paylaşıldığı anda “ne kadar güzel görünüyor” diye düşünmüştüm.
Yani evet, beğenenler var 
Bekleyenler için bekleyiş 24.12.2020 itibariyle sona eriyor. ![]()
Ithaki’nin film çıkınca kitabı basarız politikası Hbo Max yüzünden yarıda kaldı. Kim bilir kaç yıldır çevrilmişti de basmıyorlardı 
Seri tamamlandığına göre kutulu set hamlesi gelir mi İthaki’den? Eğer yapmayacaklarsa boşuna beklemeyelim.
600 sayfalık Dune Sapkınları’na 70TL fiyat belirleyen İthaki, 544 sayfalık Dune Rahibeler Meclisi için 52 TL’yı uygun görmüş.
Ya 60 sayfanın bedeli 20 TL, ya sesimiz duyulmuş, ya da kağıt kalitesinden korkmalıyım. 
Bu ikinoktada kupon falan oluyor mu?
@sunbae Kabalcının 15 kitaplık serisi nasıl oluyor? Hikaye kitapçıklarını da mı dahil ediyorlar?
Hikaye kitapçıkları asıl kitapların yanında ek olarak verilmişti. Asıl kitap + kitapçık ikisi bir arada jelatinli şekilde satılıyordu zamanında.
ilknokta kupon olayına ben denk gelmedim ama aceleniz yoksa bekleyin. En geç 2 ay da 1, bir yerlerde yüzde 50 indirim görüyor İthaki.
Bilim Kurgu Klasikleri içerisinde kutulu herhangi bir set olmadı, olacağını da sanmıyorum. BKK’dan çıkarılıp ayrı bir Dune kitaplığı yapılırsa ancak öyle olur gibi.
Söyle düşün 5.kitabin telifi alınırken ki doların TL karşılığı ve şimdiki arasında en az 1 lira fark var. En basiti bu.
İthaki ciltli baskılar için bandrol almış.
Kapak, şömiz tasarımı BKK temasından farklı olacak mı acaba ?
Farklı olacağını düşünüyorum.
Ben ingilizceden okuyacağım Dune serisini sanırım. Herkes Dost Körpe’nin Dune, Fahrenheit 451, Otomatik Portakal çevirilerine saydırıp duruyor.
Dune ve Otomatik Portakal çevirilerinde bir problem yoktu bence.
Ben de çok saydırılacak bir durum görmedim Dune ve Fahrenheit kitaplarında.