DUNE Kitaplığı

Katılıyorum ve artırıyorum. BKK serisindeki kitapların bir çoğu klasik adledilebilecek kalibrede değiller. :confused:

2 Beğeni

Klasik sayılan çoğu kitap da edebiyatta klasik sayılabilecek kalibrede değiller.

3 Beğeni

Neye göre klasik değil veya neye göre klasik olduğunu ve hatta klasiğin ne olduğunu söylerseniz daha aydınlatıcı bir fikir alışverişi olur diye düşünüyorum.

6 Beğeni

Siz anladığım kadarıyla eleştiriyi daha genele taşıyorsunuz. BKK içerisindekilerin klasik olup olmadığına bakmaktansa edebiyat içerisinde yayınevi tercihine bakmaksızın çoğunlukla klasik olarak tanımlanan kitapların birçoğu da klasik değil, yani aslında daha çok bunu eleştirmek lazım demek istiyorsunuz sanırım doğru mu?

2 Beğeni

Evet. Tam olarak bundan bahsediyorum.

2 Beğeni

Ben Hanedanlar Üçlemesi kapaklarını çok beğendim, şaşırdım burada bu kadar yerden yere vurulmasına. Paylaşıldığı anda “ne kadar güzel görünüyor” diye düşünmüştüm.

Yani evet, beğenenler var :slight_smile:

10 Beğeni

Bekleyenler için bekleyiş 24.12.2020 itibariyle sona eriyor. :slight_smile:

6 Beğeni

Ithaki’nin film çıkınca kitabı basarız politikası Hbo Max yüzünden yarıda kaldı. Kim bilir kaç yıldır çevrilmişti de basmıyorlardı :joy:

2 Beğeni

Seri tamamlandığına göre kutulu set hamlesi gelir mi İthaki’den? Eğer yapmayacaklarsa boşuna beklemeyelim.

1 Beğeni

600 sayfalık Dune Sapkınları’na 70TL fiyat belirleyen İthaki, 544 sayfalık Dune Rahibeler Meclisi için 52 TL’yı uygun görmüş.

Ya 60 sayfanın bedeli 20 TL, ya sesimiz duyulmuş, ya da kağıt kalitesinden korkmalıyım. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu ikinoktada kupon falan oluyor mu?

@sunbae Kabalcının 15 kitaplık serisi nasıl oluyor? Hikaye kitapçıklarını da mı dahil ediyorlar?

1 Beğeni

Hikaye kitapçıkları asıl kitapların yanında ek olarak verilmişti. Asıl kitap + kitapçık ikisi bir arada jelatinli şekilde satılıyordu zamanında.

2 Beğeni

ilknokta kupon olayına ben denk gelmedim ama aceleniz yoksa bekleyin. En geç 2 ay da 1, bir yerlerde yüzde 50 indirim görüyor İthaki.

2 Beğeni

Bilim Kurgu Klasikleri içerisinde kutulu herhangi bir set olmadı, olacağını da sanmıyorum. BKK’dan çıkarılıp ayrı bir Dune kitaplığı yapılırsa ancak öyle olur gibi.

2 Beğeni

Söyle düşün 5.kitabin telifi alınırken ki doların TL karşılığı ve şimdiki arasında en az 1 lira fark var. En basiti bu.

2 Beğeni

İthaki ciltli baskılar için bandrol almış.

Kapak, şömiz tasarımı BKK temasından farklı olacak mı acaba ?

4 Beğeni

Farklı olacağını düşünüyorum.

1 Beğeni

Ben ingilizceden okuyacağım Dune serisini sanırım. Herkes Dost Körpe’nin Dune, Fahrenheit 451, Otomatik Portakal çevirilerine saydırıp duruyor.

1 Beğeni

Dune ve Otomatik Portakal çevirilerinde bir problem yoktu bence.

2 Beğeni

Ben de çok saydırılacak bir durum görmedim Dune ve Fahrenheit kitaplarında.

2 Beğeni