Yanlış hatırlmıyorsam Ocak 21’de liste fiyatı 650 TL’ydi. 1800 TL olmuş.
Hayalden de çıktı ciltli almak.
Gerçek enflasyonu görmek için kitap fiyatlarını referans alacağım.
Daha asgari ücret açıklanmadan zamlar açıklanmaya başladı. Nasıl bir simülasyondaysak artık.
Harbiden ya bu ne böyle… Hayır ciltli de almayacaktım zaten ama gerçekten bu ne?
Benim ciltli almak hiç aklımda yokken geçen ay hepsiburada’daki inanılmaz indirim ile 300 liraya aldım. O zaman etiket 1200 civarı filandı galiba
Yine böyle absürt bir indirim denk getirilse alınır ancak
- Kitap spoilerı içerebilir.
Bu kızın adı orijinalde ne olarak geçiyor? Ganimet diye isim mi olur, gerçekten çok saçma.
Orjinali Ghanima diye geçiyor. Böyle bir ismin de olması çok doğal. Dune ve İslamiyet tüm seride kendini gösteriyor.
Ghanima’nın Ganimet diye değiştirilmesi çok gereksiz ve saçma olmuş.
Bu isim kullanılabilirdi bence. Değiştirmek çeviriye ne katıyor ki? Diğer özel isimler aynı kalırken bunun çevirilmesi çok çok saçma bence.
Şahsen çok beğendiğim Sarmal çevirisinde Ganima olarak geçiyor.
Bütün seçenkler Ganimet’ten daha iyi geldi.
Ganimet nadir de olsa ülkemiz de kullanılan bir isim.
Herkese selamlar Dune Çocukları’nı yeni bitirdim ve birkaç sorum var. Yardımcı olabilecekler özel mesaj yoluyla geri dönüş yaparsa sadece bu kitap özelinde tartışmak istiyorum.
Merhaba, bu kitapları İthaki basacak mı biliyor musunuz? Dune serisi, Hanedan üçlemesi ve bu kitapların sıralaması nedir? Şimdiden teşekkürler.
Hanedan ve Cihad üçlemesi Dune serisinin Preguel romanlarıdır.
Yıllarla ölçülecek zamandır üyeyim ve bu forum hala beni şaşırtıyor…
Neden şaşırdınız acaba ?
Dediğim gibi uzun zamandır bu forumdayım, edebiyat ve edebiyat kavramları konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyordum ama bir gün karşıma yepyeni bir kavram çıkıyor… (Söylediğim iltifattı)
Bütün kitaplar elimde ancak Hanedan Üçlemesi ile başlamak istiyorum sorun olur mu?