DUNE Kitaplığı

Yanlış hatırlmıyorsam Ocak 21’de liste fiyatı 650 TL’ydi. 1800 TL olmuş.

2 Beğeni

Hayalden de çıktı ciltli almak. :joy:

3 Beğeni

Gerçek enflasyonu görmek için kitap fiyatlarını referans alacağım. :slight_smile:

3 Beğeni

Daha asgari ücret açıklanmadan zamlar açıklanmaya başladı. Nasıl bir simülasyondaysak artık.

4 Beğeni

Harbiden ya bu ne böyle… Hayır ciltli de almayacaktım zaten ama gerçekten bu ne? :sob:

2 Beğeni

Benim ciltli almak hiç aklımda yokken geçen ay hepsiburada’daki inanılmaz indirim ile 300 liraya aldım. O zaman etiket 1200 civarı filandı galiba :confused:

Yine böyle absürt bir indirim denk getirilse alınır ancak

3 Beğeni
  1. Kitap spoilerı içerebilir.

Bu kızın adı orijinalde ne olarak geçiyor? Ganimet diye isim mi olur, gerçekten çok saçma.

1 Beğeni

Orjinali Ghanima diye geçiyor. Böyle bir ismin de olması çok doğal. Dune ve İslamiyet tüm seride kendini gösteriyor.

1 Beğeni

Ghanima’nın Ganimet diye değiştirilmesi çok gereksiz ve saçma olmuş.

3 Beğeni

Bu isim kullanılabilirdi bence. Değiştirmek çeviriye ne katıyor ki? Diğer özel isimler aynı kalırken bunun çevirilmesi çok çok saçma bence.

2 Beğeni

Şahsen çok beğendiğim Sarmal çevirisinde Ganima olarak geçiyor.

2 Beğeni

Bütün seçenkler Ganimet’ten daha iyi geldi.

2 Beğeni

Ganimet nadir de olsa ülkemiz de kullanılan bir isim.

1 Beğeni

Herkese selamlar :vulcan_salute: Dune Çocukları’nı yeni bitirdim ve birkaç sorum var. Yardımcı olabilecekler özel mesaj yoluyla geri dönüş yaparsa sadece bu kitap özelinde tartışmak istiyorum.

1 Beğeni

Merhaba, bu kitapları İthaki basacak mı biliyor musunuz? Dune serisi, Hanedan üçlemesi ve bu kitapların sıralaması nedir? Şimdiden teşekkürler.:pray:

2 Beğeni

Hanedan ve Cihad üçlemesi Dune serisinin Preguel romanlarıdır.

2 Beğeni

Yıllarla ölçülecek zamandır üyeyim ve bu forum hala beni şaşırtıyor…

1 Beğeni

Neden şaşırdınız acaba ?

1 Beğeni

Dediğim gibi uzun zamandır bu forumdayım, edebiyat ve edebiyat kavramları konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyordum ama bir gün karşıma yepyeni bir kavram çıkıyor… (Söylediğim iltifattı)

2 Beğeni

Bütün kitaplar elimde ancak Hanedan Üçlemesi ile başlamak istiyorum sorun olur mu?

2 Beğeni