Dünya Klasikleri Okuma Etkinliği #5 Savaş ve Barış

Yine geldim. Normalde yazmak istemiyordum ama yazasım tuttu. Her neyse. Savaş ve Barış’ı okumaya başladım. @Tobizume’uya teklif ettim. Beraber başladık. O benden önce bitirecek tabii. Ay bitmeden başka okumak isteyen varsa aradan çıkaralım istedim. Ruhsuz ruhsuz konu açıyorum gibi hissediyorum. O yüzden ufak da olsa yorumumu katmak istiyorum bitince.
Başlangıç: 11 Mayıs
Bitiş: 11 Haziran
Sisteme eklenirse çok sevinirim.

3 Beğeni

Kitap sonunda bitti. Bu arada @_Ged tekrar hoşgeldin.

Ne güzel, ben hâlâ çok başındayım. Bu ay o kitaptan o kitaba geçince biraz daha ertelendi galiba. Mangasını okumuştum, az çok neyle karşılaşacağımı biliyorum. Sanırım ondan çok acele etmiyorum :)) Teşekkür ederim^

1 Beğeni

İlk cilt çok sürükleyiciydi, çabuk bitirirsin. İkinci cildi ise göz ucuyla okuyarak hızlıca geçebilirsin. Olay örgüsünü bildiğinden dolayı sıkılmazsın umarım.

Hmm. O zaman biraz daha yoğunlaşıp daha erken bitirmeye çalışayım. Sen bitirdin tabi. Benim daha yolum var. Gözümü korkutmuyor desem yalan olur. :))

1 Beğeni

Kendimi zorlaya zorlaya okuduğum bir kitap oldu. Sanırım ilk başta mangasını okuduğum için olayları da az çok bildiğim için olabilir. Çok fazla karakter vardı, ama kimin ana karakter, kimin figüran olduğunu biliyorsunuz. Karakterler bazen ne istediklerinden emin değildi. Onun haricinde tam tarihi bir kitap diyebilirim. Bu kadar uzatılmasına gerek var mıydı bilmem ama dönemi güzel anlatmış.

1 Beğeni